Karaköprü’de Dev Şampiyonluk Kutlaması

BAL liginde mutlu sona ulaşarak 3. Lige çıkan Karaköprü Belediyespor büyük ses getirecek bir kutlama organizasyonu gerçekleştirecek. Karaköprü Belediye

BAL liginde mutlu sona ulaşarak 3. Lige çıkan Karaköprü Belediyespor, büyük ses getirecek bir kutlama organizasyonu gerçekleştirecek. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, tüm Şanlıurfalıları şampiyonluk şarkılarının söyleneceği kutlamaya davet etti.

Bölgesel Amatör Ligde, play off maçında Mardin 47 spor’u penaltılarla yenerek 3. Lige çıkan Karaköprü Belediyespor, 1 Mayıs’ta müthiş bir gösteri hazırlayacak.

Karaköprülü ve Şanlıurfalı taraftarların adeta bir festival havası yaşayacağı kutlamalar ışık ve ses gösterileri ile başlayacak. Ardından; ünlü sanatçılar Yusuf Güney ve Lara’nın sahne alacağı kutlamada taraftarlar coşacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Faruk Çelik Spor tesislerinde şampiyonluk şarkılarının söyleneceği kutlama programına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Başkan Baydilli, “Çok zorlu geçen bir sezonda, Karaköprü Belediyespor’u 3. Lige çıkarmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bu şampiyonluk tüm Şanlıurfa’nındır. Şampiyonlukta emeği geçen, Kulüp Yönetimimize, Teknik ekibimize, Futbolcularımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. 1 Mayıs Pazartesi günü düzenleyeceğimiz Şampiyonluk kutlamasına tüm Şanlıurfalıları davet ediyorum. Şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, “Sezon başında Şampiyon olacağız dediğimizde kimse bize inanmamıştı. Ama biz Şampiyon olacağımızı her platformda söyledik. Çok şükür mutlu sona ulaştık. Çıktığımız bu yolda bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Metin Baydilli olmak üzere Karaköprü Belediyespor’a gönül veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu arada, 1 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’da Faruk Çelik Spor tesislerinde başlayacak kutlamada taraftarlar doyasıya şampiyonluklarının tadını çıkaracak.

27 Nis 2017 - 12:44 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.