Karaköprü Şampiyonluk Aşkına

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor 3. Lig şansını son haftaya kadar sürdürmek için 62 Pertekspor ile oynayacağı

Karaköprü Şampiyonluk Aşkına
Video için play'e tıklayın

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) maç fazlasıyla lider konumunda bulunan ve şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Karaköprü Belediyespor, Tunceli ekibi 62 Pertekspor ile sahasında oynayacağı maçı kazanıp şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar taşımak istiyor.

Son 3 maçından farklı galibiyetler alarak rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Karaköprü ekibi 62 Pertekspor’a da aynı tarifeyi uygulamak için çalışmalarını sürdürüyor. Faruk Çelik Spor Tesislerinde yapılan son antrenmanda futbolcular Teknik direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde 5’e 2 pas ve taktik çalıştı.

Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu, yakaladıkları galibiyet serisini 62 Pertekspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Pertek maçını kazanarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade eden Şahapoğlu, “Hafta başından bu yana Pertek maçının hazırlıklarını yapıyoruz. Ligin son 3 maçına giriyoruz. Şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Pertek maçını kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakiplerimizin puan kaybetmesi ile birlikte inşallah ligi lider olarak tamamlayacağız” dedi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ise, Kalan son 3 maçı da kazanarak mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Başkan Kudat, “Hedefimiz kalan maçlarımızı kazanıp ligi en üst sırada bitirmek. Yarın Pertekspor maçına da kazanarak önümüze bakacağız. Son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Ben takımımın şampiyon olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor, Pazar günü Faruk Çelik Spor Tesislerinde konuk edeceği 62 Pertekspor’u ligin ilk yarısında deplasmanda 4-0 mağlup etmişti. Bu maç öncesi Karaköprü Belediyespor 48 puan ve maç fazlasıyla lider konumda bulunurken, 62 Pertekspor 21 puanla 9. Sırada yer alıyor.

26 Mar 2017 - 12:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.