Karaköprü Kartepe’de Enerji Depoluyor

Tarihinde ilk kez 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor Kocaeli Kartepe kampında bol bol enerji depolarken günü çift idmanla geçiriyor.

Şanlıurfa’yı 3.lig 3. Grupta temsil edecek olan Karaköprü Belediyespor ilk etap kampı için Kocaeli Kartepe’de çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Kartepe kampını günde çift idmanla geçiren kırmızı siyahlılar dayanıklı ve istasyon çalışmalarının ardından çift kale maçı yaptı.

Yapılan transferlerle ilk kez Kocaeli Kartepe’de bir araya gelerek çalışmalara başlayan futbolcuların takıma erken adapta olmak için teknik direktör Bülent Topuzoğlu elinden geleni yapıyor.

Güne çift idmanla aşlayan 3. Lig temsilcimiz Karaköprü Belediyespor Karaköprüspor 13 gün sürecek olan ilk etap kampı 23 Temmuz’da sona erecek.

Karaköprü Belediyespor 2. Etap kamp dönemi için 26 Temmuz Çarşamba günü Afyon’a hareket edecek. İki hafta sürecek olan Afyon kamp dönemi 10 Ağustos’ta tamamlanacak. Kamplardan sonra yeni sezona kadar çalışmalara Şanlıurfa'da devam edilecek.

Karaköprü Belediyespor, iki etaptan oluşan kamp döneminde bazı hazırlık maçları yapacak.

14 Tem 2017 - 08:56 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.