Karaköprü'den Orta Sahaya Sağlama Aldı

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyespor orta sahasını gurbetçi futbolcular Emre Demir ve Ömer Faruk Kalmış

TFF 3. ligde sezonun ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girmek isteyen Karaköprü Belediyesportransfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip orta sahasını gurbetçi futbolcular Emre Demir ve Ömer Faruk Kalmış ile güçlendirdi.

Futbola Almanya'da Oldenburg takımında başlayan 23 yaşındaki Ömer Faruk Kalmış Türkiye'de Bayburtİl Özelİdare, Van Büyükşehir Belediyespor ve Karacabey Birlikspor formalarını giydi. Genç futbolcu sağ ve sol kanat ile merkez orta saha mevkilerinde oynayabiliyor.

23 yaşındaki Emre Demir ise Alman takımı TSG Sprockhövel takımından transfer edilirken orta sahanın merkezinde oynuyor.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat kadroda eksik olan mevkilere takviyeler yapmak için çalıştıklarını belirtirken, "Ligin ilk devresinde istemediğimiz sonuçları alarak istemediğimiz bir sırada bitirdik. İnşallah ikinci devrede güzel sonuçlar alıp üst sıralara tırmanacağız. Yeni transferlerimiz kulübümüze hayırlı olsun" dedi.

18 Oca 2018 - 13:41 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.