Karaköprü'de İkinci Etap Kampı Başladı

TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor 2. etap kamp için Afyon'da toplandı. Kırmızı siyahlı ekip Afyon kampında 5 hazırlık maçı

Bu sezon ilk kez TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor 2017-18 sezonu hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Karaköprü ekibi Kartepe'deki 1. etapkampından sonra Afyon'da 2. etap kamp çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 2 hafta süren Kocaeli Kartepe kampında Kırmızı Siyahlı ekip kondisyon ve yükleme çalışmasına ağırlık verirken, bu kampta 2 hazırlık maçı yaptı. Turgutluspor karşında 1-0 mağlup olan Karaköprü Belediyespor Kocaeli Birlikspor ile oynadığı maçta sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu nezaretinde 2. Kamp dönemi için Afyon’da bir araya gelen Karaköprü Belediyespor ilk idmanını yaparken burada 5 hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu sezona yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederken, "Kartepe'de daha çok tanışma ve güç yükleme kampı oldu. Afyonda'da bolca hazırlık maçı yapıp takımımızın durumunu göreceğiz ve sezona hazırlayacağız. İnşallah burada da iyi bir kamp dönemi geçiririz" diye konuştu.

10 Ağustos’a kadar Afyon’da kamp yapacak olan Karaköprü Belediyespor kamp bitimi ile birlikte Şanlıurfa’ya gelerek son hazıklıklarını kendi tesislerinde yapacak.

27 Tem 2017 - 12:52 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.