Karaköprü Belediyespor’da Yozgatlı Gitmeli!

3. Lig 1. Grupta Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor bu sezon teknik direktör Mehmet Yozgatlı ile çıktığı 11 maçta 5 mağlubiyet

3. Lig 1. Grupta Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor bu sezon teknik direktör Mehmet Yozgatlı ile çıktığı 11 maçta 5 mağlubiyet alarak şampiyonluğa 12. Haftada havlu attı

3. ligde tem temsilcimiz olan Karbel Karaköprü Belediyespor teknik direktör Mehmet Yozgatlı ile kan kaybetmeye devam ediyor. Yaklaşık Karbel Karaköprü Belediyespor’u 3 sezondur çalıştıran ve 3 sezon boyunca takım bir arpa boyu kadar ilerlemeyerek hep yerinde saymaya devam etti.

Karbel Karaköprü Belediyespor Yönetimi her sezon teknik direktör Mehmet Yozgatlı’nın verdiği raporla yola çıkarken, her çıktığı yolda sınıfta kalırken, bu sezonda ligin 12. Haftası geride kalırken şampiyonluğa havlu attılar.

Göreve geldiği günden bu yana takımda Şanlıurfalıları dışlayan teknik direktör Mehmet Yozgatlı’nın suyu iyice ısınmaya başladı. Ligin 12. Haftasında deplasmanda oynadığı Silivrispor’a 2-1 mağlup olan Karbel Karaköprü Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle zirveden iyice uzaklaştı.

YOZGATLI HEMEN GİTMELİ!..

Ligde aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşan Karbel Karaköprü Belediyespor’da bu saatten sonra iddiası kalmadığına göre Yönetim teknik direktör Mehmet Yozgatlı’yı hemen göndermelidir.

Ligin 12. Haftası geride kalırken lider Hekimoğlu Trabzonspor ile arasında 11 puan fark bulunan Karbel Karaköprü Belediyespor yönetimi bu saatten sonra şapkasını önüne koyarak biz nerede hata yaptık diye düşünmeli.

Sezona yepyeni yönetimle yola çıkan Karbel Karaköprü Belediyespor dünya kadar transfer yaptı. 3 sezondur takıma hiçbir katkı sağlamayan teknik direktör Mehmet Yozgatlı’yı neden göndermedi.

Yozgatlı ile yola çıkan Karbel Karaköprü Belediyespor en büyük hatayı yaparak taraftarları üzmeye devam ediyor.

İYİ BİR FUTBOLCU OLABİLİRSİN AMA, İYİ BİR HOCA DEĞİLSİN!

Yeter artık bun sende kabul et!..İyi bir futbolcu olabilirsin ama, iyi bir hoca olman için daha çok yol katletmelisin!. 3 sezondur Karbel Karaköprü Belediyespor’un başında görev yaptım. Allah aşkına takıma ne gibi faydan oldu. Her geçen sezon takıma fayda sağlayacağına, daha beter zarar vermeye başladın. Bu saatten sonra takımın sana başta olduğu gibi hiçbir ihtiyacı yok. Senin gibi Şanlıurfa’da 50 tane hoca var.

Karbel Karaköprü Belediyespor ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak lider Hekimoğlu Trabzonspor ile arasında 11 bulunuyor. Karbel Karaköprü Belediyespor bu hafta kendi evinde Gebzespor ile oynayacak.

13 Kas 2018 - 16:56 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.