Karaköprü Belediyespor’da “Pişkin” Dönemi Başlıyor

Karaköprü Belediyespor Yönetimi Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu'nu gönderdikten sonra takımı Şanlıurfa'nın öz evladı olan Ahmet Pişkin'e

Spor analiz
Haber albümü için resme tıklayın

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz Karaköprü Belediyespor yönetimi işe yaramayan teknik direktör Bülent Topuzoğlu’nu gönderdikten sonra bu hafta kendi evinde oynayacağı Karacabey Birlikspor maçına eski Şanlıurfaspor’lu efsane futbolcu Ahmet Pişkin nezaretinde hazırlanıyor.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, haftalardır kötü giden başarısızlığa taraftarların sesine kulak vererek teknik direktör Bülent Topuzğlu’nu göndererek kanayan yaraya neşter vurarak kanamayı durdurdu.

Şimdi ise Şanlıurfa’nın öz evlatlarından Ahmet Pişkin’e şans tanıyan Karaköprü Belediyespor yönetimine taraftarlar teşekkür etti.

Şimdi destek zamanı diyerek Pazar günü 11 Nisan Stadyumunda oynanacak olan Karacabey Birlikspor maçına Karaköprü Belediyespor’a tam destek verecek olan Çılgın Taraftarlar Derneği çiçeği burnunda hocamız Ahmet Pişkin’e sahip çıkacaklarını söylediler.

01 Kas 2017 - 19:03 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.