Karaköprü Belediyespor Yönetimi İlk Toplantısını Yaptı

Bu sezon Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor 'un yeni yönetimi tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Karaköprü

Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak Spor Toto 3. Lige çıkan KaraköprüBelediyespor’un geçtiğimiz günlerde yapılan kongresinde göreve gelen yönetim kurulu ilk kez tanışma toplantısında bir araya geldi. Asbaşkan M. Hanif Arıkan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantılar Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve yeni yönetim kurulu tanışırken, bu sezon yapılacak olanlar, hedefler ve kulübün geleceği ile ilgili projeleri konuştular. Toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Karaköprü Belediyespor’un bir ilki gerçekleştirerek 3. Lige çıktığını belirterek, bu sezon da kulübün başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Karaköprü Belediyespor’umuzun 30 yıllık tarihinde ilk kez profesyonel bir ligde mücadele edecek olması bizi hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Karaköprü Belediyespor’umuzun yeni yönetimine de görevlerinde başarılar diler, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Takımımız 3. Ligde ben inanıyorum Şanlıurfa’yı ve Karaköprü’müzü en iyi şekilde temsil edecek, ilçemizin tanıtımını yapacaktır. Bunun yanında gençlerin eğitimin yanında spora da teşvik edilmesi için Karaköprü Belediyespor’umuz önemli görev üstlenecek. Alt yapı takımlarıyla Şanlıurfa’ya yeni yetenekler, sporcular kazandıracak. Ben Karaköprü Belediyespor’umuza 3. Ligde başarılar diliyorum, her zaman yönetimin ve takımın yanında olacağımı söylemek istiyorum.”

Toplantının ardından Başkan Metin Baydilli Karaköprü Belediyespor’un yeni yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi

05 Tem 2017 - 15:47 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.