Karaköprü Belediyespor Yetenek Avında

Bu sezon Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor Şanlıurfa'dan yeni yetenekler çıkartma adına lisanslı futbolcu seçmeleri

Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak Şanlıurfa’yı profesyonel olarak temsil edecek ikinci takım olmaya hak kazanan KaraköprüBelediyespor, Şanlıurfa’ya yeni yetenekler kazandırmayı da hedefliyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre takımda forma giymek üzere 1994- 1999 arası doğumlu lisanslı futbolcuseçmeleri yapılacak ve yetenekli futbolcular takıma kazandırılacak.

Karaköprü Belediyespor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer veriliyor:

“Karaköprü Belediyespor’umuzda forma giymek üzere 1994-1995-1996-1997-1998-1999 doğumlu ve lisanslı futbolcular için seçmeler yapılacaktır. Seçmelere katılacak futbolcuların 6 Temmuz 2007 Perşembe günü saat 14.00’de Faruk Çelik Spor Tesisimizde kendi malzemeleri ile hazır bulunmaları gerekmektedir.”

24 Haz 2017 - 08:21 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.