Karaköprü Belediyespor Sultanbeyli'ye Hazırlanıyor

Karaköprü Belediyespor Spor Toto 3. Lig'de 31. hafta maçında Pazartesi günü Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Pazartesi günü sahasında ağırlayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni inşa edilen sahada yapılan idmanı Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat da takip etti.

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından futbolcular 5'e 2 pas çalışması yaparken, takımın moralli olduğu gözlendi. Kulüp Başkanı Mehmet Kudat teknik direktör Mehmet Yozgatlı ile saha içinde kısa bir toplantı gerçekleştirerek takımın durumu ile ilgili bilgi aldı.

Antrenmanın ardından konuşan Başkan Kudat, yeni inşa edilen sahada ilk idmanlarını yaptıklarına dikkat çekerek, sahanın bitmesiyle maçların da bu sahada oynanacağını ifade etti.

Başkan Kudat şöyle konuştu: "Geçen yıl BAL liginde şampiyon olduktan sonra profesyonel ligde oynayacağımız saha yetersiz olduğu için yeni bir saha inşa ediyoruz. Stadımızda takımımız ilk kez antrenman yapıyor. İnşallah tamamlandığında maçlarımızı burada oynayacağız. Ligin önemli takımlarından biryle oynayacağız. Biz oyunumuza bakıp 3 puan için sahada mücadele edeceğiz. İnşallah galip gelerek 3 puanın sahibi oluruz."

Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı ise geçen hafta önemli bir deplasman galibiyeti aldıklarını belirterek, "Ligin üst sıralarında yer alan takımlardan biriyle oynayacağız. Hafta başından beri yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah taraftarımızın desteğiyle galip geleceğiz" dedi.

Karaköprü Belediyespor'un 16 Nisan Pazartesi günü 11 Nisan Stadyumunda Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacağı maç 12:00' de başlayacak ve maçı hakem Levent Balcı yönetecek.

13 Nis 2018 - 16:23 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.