Karaköprü Belediyespor Seriye Bağladı

Şanlıurfa'yı BAL liginde temsil eden Karaköprü Belediyespor deplasmanda 62 Pertekspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

3. Lige yükselme BAL ligi 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve bileği bükülmeye Karaköprü Belediyespor deplasmanda 62 Pertekspor’u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisine bir yenisini daha eklemiş oldu.
Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu ile seriye bağlayan Karaköprü Belediyespor ligde oynadığı son 4 haftayı galibiyetle tamamladı. 4 maçta 12 puan toplayan Karaköprü Belediyespor Elazığ Yolsspor’u 5-2, Kahramanmaraş Sakaryasspor’u 3-0, 11 Nisanspor’u 3-1 ve 62 Pertekspor’u 4-0 mağlup ederek rakip kaleyi 15 kez havalandıran Karaköprü Belediyespor kalesinde 3 gol gördü.
12. hafaya 20 puanla 4. sırada giren temsilcimiz Karaköprü Belediyespor bu hafta kendi evinde Şehitkamil Belediyespor ile oynayacak.


KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’UN 4 KAHRAMANI
Takımın başına teknik direktör Badih Şahapoğlu geçtikten sonra şaha kalkan Karaköprü Belediyespor tarih yazmaya devam ediyor. Karaköprü Belediyespor’un 4 kahramanı Mehmet Kudat, Mithat Şaka, Bedih Sahapoğlu Serhat Gümüştaş ve Mehmet Şenbahar omuz omuza vererek adeta kenetlendiler.

05 Ara 2016 - 11:08 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.