Karaköprü Belediyespor Orta Sahayı Gençlerle Güçlendirdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyespor orta sahayı genç futbolcular Emre Usta ve Burak Özsoy'u renklerine bağlayarak güçlendirdi.

Spor Toto 3. Ligde sezona iddialı bir kadro kurarak başlamak isteyen Karaköprü Belediyespor flaş transferler yapmaya devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekip Orduspor’dan 21 yaşındaki sol kanat Emre Usta ve 23 yaşındaki merkez orta saha Burak Özsoy’u kadrosuna katarak orta sahasını güçlendirdi.

Emre Usta geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Ligde 31 maçta forma giyerken, TFF 1. Lig ‘de de 5. Maçlık tecrübesi bulunuyor. Orduspor formasıyla geçen sezon 33 maç oynayan Burak Özsoy ise TFF 1. Ligde 15 maçta forma giydi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat gençlere güvendiklerini ifade ederek, “Takımımızda tecrübeli futbolcularımız olduğu gibi genç futbolcularımıza da yer veriyoruz. Bizim için çok önemli olan bu ilk sezonumuzda inşallah yeni transferlerimizin katkısıyla istediğimiz sonuçları elde ederiz. Geçen sezon inandık, çalıştık ve başardık. Biz inanıyoruz ki güzel bir kadroyla, inançla ve birliktelikle yine yaparız. Yeni transferlerimiz takımımıza hayırlı olsun, kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yeni transferlerin Karaköprü Belediyespor’un pazartesi günü başlayacak olan Kartepe kampında takıma katılacakları öğrenildi.

08 Tem 2017 - 15:03 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.