Karaköprü Belediyespor Mersin’de

3. lige yükselme yolunda Mardinspor ile Mersin'de oynayacağı şampiyonluk maçı için Mersin'e giden Karaköprü Belediyespor ilk çalışmasını

3. lige yükselme yolunda Mardinspor ile Mersin’de oynayacağı şampiyonluk maçı için Mersin’e giden Karaköprü Belediyespor ilk çalışmasını yaptı

Karakörü Belediyespor Mersinde ilk hazırlıklarını yaptı. Türkiye 3. Lige yükselme bölgesel amatör liginde gururumuz olan Karaköprü Belediyespor Mardinspor ile oynayacağı şampiyonluk maçı için Mersin’e gitti.

İlk etap hazırlıklarını kendi evinde tamamlayan Karaköprü Belediyespor ikinci etap hazırlıkları teknik direktör Bedih Şahapoğlu nezaretinde Mersin Arena stadyumunda yaptı.

Yapılan idmanlarda Karaköprü Belediyespor Başarılı teknik direktörü Bedih Şahapoğlu, Mardinspor karşısında oynayacakları şampiyonluk maçı öncesi futbolcuları uyardı.

BİZ ONLARDAN DEĞİL, ONLAR BİZDEN KORUKSUN…

Mersin Arena Stadyumunda Mardinspor ile oynayacakları baraj maçı öncesi açıklamada bulunan Karaköprü Belediyespor şampiyon hocası Bedih Şahapoğlu, Biz onlardan değil, onlar bizden koruksun diyerek adeta taraftarları coşturdu.

Şahapoğlu, “Karaköprü Belediyespor ailesi olarak ilk hedefimizi yakalamış durumdayız Şimdi önümüzde oynayacağımız şampiyonluk maçı var. Biz bu maçı kazanarak 3. Lige yükselmek için elimizden geleni yapacağız.

Rakibimiz kim olursa olsun ilk günde dediğim gibi, şimdi yine söylüyorum. Herkes kendi işine bakmalıdır, bu nedenle birlik ve beraberlik içinde Mardinspor maçından anlımızın akıyla ayrılarak adımızı 3. Lige yazdırmak istiyoruz” dedi.

20 Nis 2017 - 08:26 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.