Karaköprü Belediyespor İlk Maçta Berabere Kaldı

Şanlıurfa'yı U-16 Türkiye Şampiyonasında temsil eden Karaköprü Belediyespor Adana'da oynadığı ilk maçta Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere

Türkiye U-16 Gençler Türkiye şampiyonasında başarılı bir grafik çizen Karaköprü Belediyespor ilk kademe maçlarını Bingöl’de oynadı. Bingöl’de oynadığı Elazığ Yolspor’u 4-0, Ağrı 1970 Spor’u 4-2 ve Siirt Kartalspor ile 1-1 berbere kalarak bölge şampiyonu olmuştu.

110 takımın katıldığı katılığı U-16 gençler liginde 20 takım arasına adını yazdıran Karaköprü Belediyespor Adana’da mücadele ediyor.

Adana’da ilk maçını Kahramanmaraş 1920 Spor ile 1-1 berabere kalan Karaköprü Belediyespor büyük bir engeli daha geride bıraktı.

Kahramanmaraş karcısında iyi mücadele etmelerine rağmen bir türlü istedikleri gollü bulamayan Karaköprü Belediyespor maçın son dakikalarında attığı penaltı gollü ile beraberliği yakaladı.

Türkiye şampiyonasında gidebileceğimiz yere kadar gideceklerini söyleyen alt yapı sorumlusu Sıddık Balcı, “Bingöl’de ki sınavımızdan anlımızın akıyla çıktı. Bu başarıyı Adana’da oynayacağımız maçlarda göstererek takımı layık olduğu yere taşımaktır.

İlk sınavımızı Kahramanmaraş karşısında verdik. İyi mücadele etmemize rağmen berabere kaldık. Bu maç artık geride kaldı. Önümüzde daha zor maçlar oynanacak. Bu zor maçları kazanarak turu geçme istiyoru” dedi.

16 Haz 2017 - 14:16 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.