Karaköprü Belediyespor Dolu Dizgin : 4-1

Bölgesel Amatör Lig'de Karaköprü Belediyespor sahasında 62 Pertekspor'u 4-1 mağlup ederek son 2 hafta kala şampiyonluk şansını devam ettirdi.

Karaköprü Belediyespor Dolu Dizgin : 4-1
Video için play'e tıklayın

Bölgesel Amatör Lig 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor sahasında konuk ettiği Tunceli ekibi 62 Pertekspor'u 4-1 mağlup ederek şampiyonluk şansını son 2 maça taşıdı. Faruk Çelik Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Karaköprü Belediyespor'un golleri kaptan İbrahim Ülüm (2), Emre Yavuz ve 17 yaşındaki genç futbolcu Abdullah Sönmezsoy'dan geldi.

Mücadeleye ev sahibi Karaköprü Belediyespor daha baskılı başlarken, ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıktı. 17. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan kaptan İbrahim Ülüm topu kalecinin üstünden aşırtarak takımını öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da Karaköprü Belediyespor'un oyun ağırlığıyla başlanırken, 47. dakikada Emre Yavuz Karaköprü ekibini 2-0 öne geçirdi. 62 Pertekspor savunması Karaköprü Belediyespor ataklarını karşılamakta zorlanırken, Karaköprü Belediyespor 73. dakikada İbrahim Ülüm ile farkı üçe çıkardı. Golden 4 dakika sonra 62 Pertekspor yakaladığı hızlı atakta golü bulurken farkı ikiye indirdi. Maçın uzatma anlarında ise sonradan oyuna giren 17 yaşındaki Abdullah Sönmezsoy attığı şık gol Karaköprü Belediyespor'u 4-1 öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi.

Maçtan sonra açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, güzel bir oyunla net bir galibiyet aldıklarını belirterek, son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayacaklarını dile getirdi. Şahapoğlu, "Takımımız iyi bir mücadele örneği sergiledi ve sonuçta galip geldi. Ancak futbolcumuz Burçağ'ın sakatlığı bizleri üzdü. İnşallah sakatlığı en kısa sürede atlatıp futbola döner. Son 2 hafta kala şampiyonluk şansımız devam ediyor, inşallah kalan 2 maçımızdan da galip geliriz ve rakibimiz de puan kaybeder. Biz elimizden geleni son ana kadar yapacağız" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat ise takımı tebrik ederek güzel bir galibiyet alındığını kaydetti. Başkan Kudat, futbolcuların iyi bir mücadele sonucunda güzel bir sonuçla galip geldiğini ve takımın son ana kadar şampiyonluk yarışını bırakmayacağının altını çizdi. Başkan Kudat, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybedebileceğini ifade ederek kalan 2 maçı da kazanacaklarını sözlerine ekledi.

Bu sonuçla birlikte Karaköprü Belediyespor 51 puan ve maç fazlasıyla lider durumda bulunurken, 62 Pertekspor 21 puanla 10. sıraya geriledi. Karaköprü ekibi haftaya Şehitkamil Belediyespor deplasmanına gidecek.

Grupta oynanan 24. Hafta maçlarında toplu sonuçlar:

Araban Belediyespor : 5 – 2 : Kahramanmaraş Sakaryaspor

Adıyaman 1954 Spor : 2 – 1 : Şanlıurfa 11 Nisanspor

Karaköprü Belediyespor : 4 – 1 : 62 Pertekspor

Fidanspor : 3 – 1 : Şehitkamil Belediyespor

1920 Maraşspor : 3 – 0 : İnönü Üniversitesi

Malatya Yeşilyurt Belediyespor : 3 – 1 : Elazığ Yolspor

26 Mar 2017 - 18:10 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.