Karaköprü Belediyespor Deplasmanda Yıkıldı

Deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor'u ağırlayan Silivrispor ilk ve ikinci yarıda bulduğu iki golle galip gelerek üst sıralara doğru tırmanışını

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor evinde grubun iddialı takımlarından Urfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor'u ağırladı.

Zorlu geçen doksan dakikanın ardından üç puana uzanan takım ev sahibi Silivrispor oldu. Maça her iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı ile başladı. Maçın daha 14. dakikasında Silivrispor ceza alanı içinde yapılan müdahalenin ardından Karaköprü takımı bir penaltı atışı kazandı. Karaköprü adına kazanılan penaltı atışını Fatih gole çevirdi ve maçı 0-1 yaptı. Bu golün ardından oyunun kontrolünü eline alan Silivrispor baskısını da arttırdı. Maçın ilk yarısının44. dakikasında Sertaç defanstan seken topun gelişine mükemmel vurdu ve durumu 1-1 yaptı. Bu golle birlikte ilk yarı tamamlandı. İkinci yarıya da her iki takım kontrolü elden bırakmayan oyun anlayışı ile başladı. Silivrispor oyunu daha orta alanda kabul eder ve kontra ataklarla pozisyon ararken Karaköprü Belediyespor ise daha atak bir oyun anlayışına büründü. Müsabakanın 72. dakikasında Karaköprü ceza alanı içine yapılan yüksek ortaya iyi yükselen Muhammed kafa ile durumu Silivrispor lehine 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve Silivrispor evinde kazanarak üst sıralara tırmanışına devam etti.

Stat: Silivri Hakemler: Oğuzhan Aksu, Yasin Kılıç, Ali Kılıç

Silivrispor: Burak 8, Aytek 8, Vahit 8, Enes 8, Sertaç 8, Yunus 8 (72' Metin 8), Eray 8, Emre 8, Taner 8, Gökhan 8 (65' Muhammed 8), Ufukcan 8 (67' Barış Sinan 8)

Karbel Karaköprü Belediyespor: Bilal 7, Mehmet 7, Fatih 7, Ramiz 7, Batuhan 7, Bilal 7, Sefa 7 (75' Hüseyin 7), Mert 7, Hakan 7, Mehmet 7, Yeldar 7 (83' Hasan 7) Sarı kartlar: Yeldar, Mert, Mehmet (Karaköprü), Sertaç, Enes, Muhammed (Silivri) Skor: 2-1 Goller: 14' Fatih (Karaköprü), 44' Sertaç, 72' Muhammed (Silivri)

11 Kas 2018 - 20:01 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.