Karaköprü Belediyespor Adana’da

U-16 Gençler ligi Türkiye Şampiyonasında bölge şampiyonu olarak adını 20 takım arasında yazdıran Karaköprü Belediyespor bu kez Adana'da mücadele

U-16 Gençler ligi Türkiye Şampiyonasında bölge şampiyonu olarak adını 20 takım arasında yazdıran Karaköprü Belediyespor bu kez Adana’da mücadele edecek.

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor bu yıl 5 dalga şampiyonluk yaşarken, Bingöl’de oynanan müsabakalarda U-16 gençleri namağlup bölge şampiyonu oldu.

Bingöl’de oynanan maçlarda Elazığ Yolspor, Ağrı 1970 Spor ve Siirt Kartalspor saf dışı bırakan Karaköprü Belediyespor bu kez Adana’da yoluna devam etmek için mücadele edecek.

110 takımın mücadele ettiği Türkiye şampiyonasında ilk 20 takım arasına girdiklerini belirten alt yapı sorumlusu Saddık Balcı tek amacımız Adana’da oynayacağımız maçları kazanarak yolu devam etmek istediklerini söyledi.

14 Haz 2017 - 12:50 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.