Karakaş; “Karagümrük’ü Yakacağız

Şanlıurfaspor Asbaşkanı Reşit Karakaş hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kargümrük maçı öncesi Urfanatik'e yaptığı açıklamada 'Karagümrük'ü

Karakaş; “Karagümrük’ü Yakacağız
Birolglmz
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfaspor Asbaşkanı Reşit Karakaş hafta sonu maçı öncesi Urfanatik’e yaptığı açıklamada “Karagümrük’ü yakacağız, Şanlıurfa’ya zaferler döneceğiz” dedi.

2. lig Kırmız Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karagümrük maçının hazırlıklarını eksiksiz tamamladı. Bir haftadır Karagümrük maçına kenetlenen Yöneticiler ve futbolcular adeta seferberlik ilan ettiler.

Şanlıuyrfaspsor Asbaşkanı Reşit Karakaş, bu hafta oynayacakları zorlu Karagümrük maçı öncesi futbolculara moral vermek için Tesislerde “Urfa sıra gecesi” düzenledi.

Tesislerde yapılan sıra gecesinde futbolcu ve yöneticiler gönüllerince eğlendiler.

Pazar günü oynayacakları zorlu Karagümrük maçı öncesi Urfanatik’e açıklamada bulunan Şanlıurfaspor Asbaşkanı Reşit Karakaş, “Takım olarak çok zorlu bir dönemden geçtik. Gerek maddi ve manevi konusunda zor günler yaşayan Şanlıurfaspor2a her zaman sahip çıktu-ık. Bu hfat oynanacak olan kritik müsabaka öncesi futbolculara moral olsun diye “Sıra gecesi” düzenledik. Sıra gecesinde futbolcular halay çekerek gönüllerince eğlendiler. Allah’ın izniyle Pazar günü “Karagümrük’ü yakarak, Şanlıurfa’ya zaferler döneceğiz” dedi.

16 Kas 2018 - 10:04 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.