İşte Sözün Bittiği Yer Viranşehir

Şanlıurfa Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde göreve geldiği günden bu yana gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla ilçeyi

Şanlıurfa Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde göreve geldiği günden bu yana gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla ilçeyi başarıdan başarıya taşıyan Selahattin Demir başarıya doymuyor. Gaziantep ve Malatya’da yapılan yarışmalarda göğsümüzü kabarttı.

Yarışmalarda Viranşehir İlçesini en üst sıralara taşıyarak aldığı kupalarla gururumuz olan Demir, şimdi de gözünü Türkiye Şampiyonluğuna dikti.

Yapılan yarışmalar sonunda Urfanatik Gazetesine yaptığı açıklmada şunalrı söyledi, “Gaziantep’te, Malatya’da yapılan yarışmalarda büyük başarılar elde ederek Türkiye finaline kalmayı başaran; Finalde de Türkiye Şampiyonluğunu hedefleyen, Viranşehirli Atletizmlerimizi tebrik edip; Başarı Belgesi, Madalya ve Spor Malzemeleriyle ödüllendirerek bizleri onurlandıran, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamımız Ömer Çimşit, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi'ye ve beraberindekilere, kendim ve Sporcularım adına Teşekkür eder Şükranlarımızı sunarız. Artık Türk Spor Viranşehir'den Besleniyor. Her şey Viranşehir İçin” dedi.

24 Nis 2017 - 11:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.