İşadamı Karakaş Başkan Gibi Karşılanıyor

Şanlıurfaspor'a adaylığını açıkladıktan sonra çığ gibi destek yağan İşadamı Reşit Karakaş gittiği her yerde başkan gibi karşılanıyor.

Kadir
Haber albümü için resme tıklayın

Marka şehrin marka takımı olan Şanlıurfaspor’a sahip çıkmak boyumuzun borcu olduğunu söyleyen İşadamı Reşit Karakaş Başkan adaylarına başarı dileğinde bulunarak, kim kazanırsa kazansın kazanan Şanlıurfaspor olduğunu vurguladı.

47 yıl sonra çıktığımız 1. Ligde 5 sezon mücadele ettikten sonra tekrar 2. Lige düşmesine gönlüm razı olmadığını ve marka şehrin marka takımına sahip çıkmak her kes gibi benimde boynumun borcu olduğunu dile getiren İşadamı Karakaş, takımın başarısı için herkes elini taşın altına koymalıdır diyerek çağrıda bulundu.

Şanlıurfaspor takımına aday olduğunu açıkladığı günden buyana gerek Şanlıurfa gerekse il dışında çığ gibi destek yağan İşadamı Reşit Karakaş’a şimdiden başkan gözüyle bakılarak gittiği her yerde başkan gibi karşılanıyor.

“İŞADAMI KARAKAŞ’A DESTEK ÇIĞ GİBİ”

Şanlıurfa’yı ve futbolu çok sevdiğini herkes tarafından bilinen İşadamı Reşit Karakaş Şanlıurfaspor’a aday olduğunu açıklamasından sonra her kesimden çığ gibi destek yağmaya başladı.

Şanlıurfaspor’a iyi günde, kötü günde her zaman destek çıkacağını Urfanatik’e açıklamada bulunan başarılı İşadamı Reşit Karakaş, kazanan kim olursa olsun herkes elini taşın altına koymalıdır. Çünkü başka Şanlıurfaspor olmadığını söyledi.

Karakaş, “Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’un TFF 1. Liginden düşesine gerçekten çok üzüldüm. Bu üzüntüm haftalarca sürdü. Kendi kendime düşündüm takıma nasıl faydalı olabilirim diye. Sonunda eş ve dostlarıma danışarak ve onların fikirleri doğrultusunda başkanlığa adaylığımı koymuş bulunmaktayım.

Şanlıurfaspor’a aday olduğumu açıkladıktan sonra bir takım çalışmalarımız oldu. Her şey Şanlıurfaspor için diyerek bu yola baş koydu. Şimdi söz delegelerde. Eğer delegeler bana vize verirlerse onlara ve Şanlıurfaspor’a sahip çıkmak için şeref sözü veriyorum. Şanlıurfaspor’un gerçek yeri Süper ligdir. Kongrede aday olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim. Kazanan Şanlıurfaspor olacaktır” dedi.

10 Haz 2017 - 13:34 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.