İnegöl Belediyesi Msk Urfa’yı 3-1 yendi

Şanlıurfa memleket spor kulübü kendi evinde konuk ettigi İnegöl Belediye spora 3-1 maglup oldu.

Voleybol efeler liginde 22. haftasında kendi evinde konuk ettigi İnegöl spor 3 puanla memleketine döndü.

Şanlıurfagap arena kapalı spor salonunda oynanan memleket spor ve İnegöl belediyesi karşılaşması sonucu ilk seti 28,30 alan İnegöl belediyesi ikinci sette ise 16,25 olarak tamamlayan İnegöl belediyesi son sette ise 20,25 tamamlayarak memleket spor kulübü

3-1

mağlup etti.

Şanlıurfa memleket spor kulübü Şu kadro ile çıktı, İmam bakır Dulundu, Mert Tetik, Şükrü Kara, Taha Sabah, Bünyamin Aslan, Metin Durmuş (Mete Güngör, Berke Tan, Cem Köy, Kaan Susam

İnegöl Belediyesi ise Şu kadro ile çıktı, Salih Özdemir, Gökhan Çatal, Mehmet Almaz, Cansın Çınar, Ayhan Tunç, Özer Özger (Gazmend, Caner Demirci, Caner Çiçek oğlu, Niels, Görkem Sertel)

27 Mar 2017 - 16:05 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.