İbrahim Yıldız 11 Nisan sporda

Şanlıurfa Süper  Amatör küme ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye spor   başarılı futbolcusu İbrahim Yıldız  ekiplerinden 11 Nisan spora

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye spor futbolcuları yuvadan uçmaya başladılar. Bir çok takımlara futbolcu veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye kulübü son olarak başarılı futbolcusu İbrahimYıldız’ı ekiplerinden 11 Nisan spora verdi.

11 Nisan Teknik Direktörü İsmail Doğan Şu ifadere yer verdi;

11 nisan spor külüp başkanı Mehmet Kol budak ve Teknik Direktör İsmail Doğan İbrahim Yıldızın transferi için her türlü fedakarlığı yapan Büyükşehir Belediye spor kulüp başkanı Mehmet Reşat Özmen e teknik direktör Ahmet görgün ve yönetici Adnan yükselire 11 nisan spor olarak teşekkür ederiz..dedi.

24 Şub 2017 - 18:18 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.