Haliliyeli Sporculardan Bir Altın Bir Gümüş Madalya Kazandı

Haliliye Belediyesporlu sporcular 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3 bin metre koşusunda bir altın bir gümüş madalya kazandı.

Haliliye Belediyesporlu sporcular 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3 bin metre koşusunda bir altın bir gümüş madalya kazandı.

Kurulduğu günden itibaren özellikle salon sporlarında aldığı başarılarla dikkatleri üzerine çeken Haliliye Belediyespor, katıldığı her yarışmadan başarılı sonuçlarla ayrılıyor. Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalara katılan Haliliyeli sporcular yarışmaya damga vurdu.

On üç yaş kategorisinde 3 bin metre yarışına katılan Haliliye Belediyesporlu Zeynep Gülleli birinciliği, Büşra Soycağan ise ikinciliği elde etti. Haliliyeli sporcular il bazındaki başarılarının yanı sıra Şanlıurfa'yı Türkiye'de ve yurt dışında da başarıyla temsil ediyor. Son olarak Haliliye Belediye Spor Kickboks Takımı sporcularından Mevlana Altuntaş, Belarus'ta düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonasında 67 kiloda dünya üçüncüsü olmuştu.

18 May 2017 - 17:47 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.