Haliliye Voleybol Takımı, Bağlar’ı 3- 0 Yendi

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 5'nci Grup'ta karşılaştığı Diyarbakır ekibi Bağlar Gençlik'i

GAP Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen Türkiye VoleybolErkekler 2. Ligi 5’nci Grup maçında Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, Bağlar Gençlik ile karşılaştı. Zorlu geçen ilk seti 25- 18 ile geçen Haliliye ekibi, ikinci sette de üstünlüğünü koruyarak 25 -19’luk set galibiyetiyle durumu 2- 0’a taşıdı. Rakibini iyice baskı altına alan Haliliye voleybol takımı, zorlu geçen seti de 25- 20 geçerek, 3- 0’lık skorla salondan galip ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmayı tribünden izleyen Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ da, maç sonunda sporcuları tebrik etti. Ligde iyi bir çıkış yakalayan Haliliye voleybol takımının 4’te 4 yaptığının altını çizen Uludağ, “Voleybolcu arkadaşlarımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Bağlar Gençlik ile iyi bir mücadele sergilediler. Hiç set vermeden maçı kazandılar. Takımımız dolu dizgin gidiyor. Başkanımız ve bizlerde kendilerinin hep yanındayız. Gerekeni biz yapıyoruz. Kendileri de bunun karşılığında gerekeni sahada yapıyorlar. İnşallah hedefimiz Efeler Ligi’ne yükselmek” dedi.

07 Kas 2016 - 10:17 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.