Haliliye Belediyespor Liderliği Sevdi

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Voleybol takımı kendi evinde oynadığı Diyarbakır Peyaz takımını 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Haliliye Belediye spor Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 5’nci Grup’ta karşılaştığı Diyarbakır ekibi Peyaspor’u 3-0’lık set galibiyetleriyle geçerek, gruptaki liderliğini sürdürdü.
GAP Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 5’nci Grup maçında Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, Diyarbakır ekibi Peyasporla karşılaştı. Maçın ilk setinde üstün oynayan Haliliye Belediyespor ilk seti 25-9 kazandı. İkinci sette daha rahat bir Oyun ortaya koyan Haliliye
Belediyesi 25-19 set üstünlüğü ile durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın son setinde de üstünlüğünü koruyan Haliliye Belediyespor 25-19 set üstünlüğü ile karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
Bu galibiyetle ligde 8’de 8 yapan Haliliye ekibi, 24 puanla da ligde liderliğini korudu. Grubun favorisi olarak görülen Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, 10 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da Mardin ekibi 47 Mavi Spor ile GAP Arena Spor Salonu’nda karşılaşacak.

06 Ara 2016 - 13:16 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.