Haliliye Belediyespor Galibiyet Serisini 8 Maça Çıkarttı

Haliliye Belediye Spor basketbol ve voleybol takımları haftayı galibiyetle kapatarak çifte mutluluk yaşatırken yenilmezlik serisini 8 maça çıkarttı

Haliliye Belediyespor Galibiyet Serisini 8 Maça Çıkarttı
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediye Spor basketbol ve voleybol takımları, haftayı galibiyetle kapatarak, çifte mutluluk yaşattı. Basketbol takımı, 81-67’lik, voleybol takımı ise 3-0’lık galibiyetlerle rakiplerini geçti. Voleybol takımı aldığı bu sonuçla galibiyet serisini 8’e çıkardı.

BASKETBOL TAKIMINDAN İTÜ’YE 14 SAYI FARK

Türkiye Basketbol 2. Liginde Haliliye Belediye Spor, 11 Nisan Spor Salonunda İstanbul Teknik Üniversitesi takımını konuk etti. Ligin 14’üncü haftasında Ali Ruhi Balkanlı yönetimindeki Haliliye Belediye Spor, maçın ilk yarısını 37-31 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi karşısında üstünlüğünü elden bırakmayan Haliliye ekibi, salondan 81-67’lik galibiyetle ayrıldı. Rakibini 14 sayılık farkla mağlup eden Haliliye ekibi, bu sonuçla ligdeki puanını 22’ye çıkararak, 3’üncü sıraya yerleşti.

Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, ligin 15’inci haftasında 20 Ocak 2018 Cumartesi günü Kayseri deplasmanında İstem Koleji ile karşılaşacak.

BAŞKAN DEMİRKOL, SPORCULARI ZİYARET ETTİ

Basketbol takımına tribünden destek veren Başkan Fevzi Demirkol, maç sonunda Haliliye Belediye Spor takımını soyunma odasında ziyaret etti. Antrenör Ali Ruhi Balkanlı ve sporcularla görüşen Başkan Demirkol, galibiyetlerinden ötürü takımı tebrik ederek, devamını diledi. Başkan Demirkol, daha sonrasında konuk ekip oyuncularının yanına geçti. İTÜ antrenörü ve sporcularıyla görüşen Başkan Demirkol, takıma ligde kalan maçlarında başarılar dileyerek, iyi yolculuklar temennisinde bulundu.

VOLEYBOLDA GALİBİYET SERİSİ 8’E ÇIKTI

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı ise ligin 16’ncı haftasında 11 Nisan Spor Salonunda Hatay Büyükşehir Belediye Spor takımını konuk etti. Haliliye ekibi, karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren üstünlüğünü elden bırakmadığı maçta 25-21, 25-19 ve 25-20’lik setlerle salondan 3-0’lık galip ayrıldı. Haliliye ekibi, bu skorla galibiyet serisini 8’e, ligdeki puanını ise 32’ye çıkararak, 5’inci sıraya yerleşti.

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı da, ligin 17’nci haftasında 21 Ocak Pazar günü Bingöl deplasmanında Solhan Spor ile karşılaşacak.

GENÇLER SPORLA TANIŞIYOR

Ayrıca, Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan “Gençler sporla tanışıyor” projesi kapsamında bu haftaki maça Kaynaklı kırsal Mahallesinde bulunan Kaynaklı Ortaokulu ile İpekyol Mahallesindeki Hatice Gelener Ortaokulu öğrencileri, Haliliye Belediye Spor maçlarına getirildi. Haliliye Belediyesinin servisleriyle alınarak, salona getirilen gençler hem sporla tanışıp hem de takımlarına tribünden destek verdi. Başkan Fevzi Demirkol da, maç sonunda öğrencileri evlerine uğurlarken, kendilerine günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

BAŞKAN DEMİRKOL: GENÇLERİN SPORLA TANIŞMASINI AMAÇLIYORUZ

Başkan Fevzi Demirkol da, maçlara ilişkin yaptığı açıklamada galibiyet gelen her iki takımı da tebrik ettiğini ifade etti. Gençlerin sporla tanışmasını amaçladığını ve bu nedenle her hafta başka bir okulun öğrencilerini maçlara getirdiklerin altını çizen Başkan Demirkol, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak gençlerimizin sporla tanışmasını amaçlıyoruz. Şanlıurfa’mızı Türkiye Basketbol Erkekler 2. Liginde ve Türkiye Voleybol Erkek 1. Liginde temsil eden Haliliye Belediye Spor takımlarımız yer alıyor.

Haliliye Belediye Spor takımlarımızın bugün maçları vardı, voleybol da Hatay Büyükşehir Belediye Sporu, basketbol da ise İTÜ’ye farklı sonuçlarla mağlup etti. Hem Şanlıurfa’mızı temsil noktasında başarılı bir hafta geçirdik hem de gençlerimizin spora ilgisini, gençlerimizin sporla tanışmasını sağlamak amacıyla öğrencilerimizi bu maça misafir etti. Bugün Kaynaklı kırsal Mahallemizin öğrencileri ile kent merkezindeki Hatice Gelener Ortaokulunun öğrencileri maça gelerek, bizi desteklediler. Onların destekleriyle iki takımımız sahadan galip ayrıldı.”

14 Oca 2018 - 13:47 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.