Hakemler İftar Yemeğinde Buluştu

Şanlıurfa Hakemler Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği büyük ilgi gördü. İftar yemeğine MHK Üyesi Şanlıurfalı eski Süper

Bu derneğe kırk bin kere maşallah. Şanlıurfa Hakemler Derneğinin Her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yılda dolu dolu geçti.

Ramazanayı münasebetiyle iftar yemeğinde bir araya gelen Hakemler bir yıllık sezonun yorgunluğunu üzerinden atarken, birbirlerine kenetlenmeleri geceye damgasını vurdu.

Şanlıurfa Hakemler Dernek Başkanı Hasan Keser her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kaynaşma yemeğimiz bu yılda Ramazan ayına denk gelmesi münasebetiyle hakemlerimize bir iftar yemeği verdik.

İftar yemeğimize iştirak eden MHK üyesi Şanlıurfalı Serdar Tatlı’nın yanı sıra hakemlerle birlikte olarak güzel bir akşam yaşadıklarını söyledi.

Bu anlamlı gecede hakem ve gözlemcilere hitap eden Serdar Tatlı uzun aradan sonra memleketim Şanlıurfa’da derneğin düzenlemiş olduğu gecede aranızda olmaktan dolayı son derece mutluluk duyuyorum.

Ben aranızdan çıkarak Süper ligde hakemlik yaptım ve şu an MHK üyeliği yapıyorum. Bu memleketten daha çok Serdar Tatlılar çıkacaktır. Bizlerde sizlerle birlikte genç hakemlerden oluşturacağız. Geceye katılan bütün katılımcılara teşekkür etti.

Şanlıurfa hakemler dernek başkanı Hasan Keser yaptığı konuşmada, “Bu akşam aramızda olan Şanlıurfalı hemşerimiz Serdar Tatlı hocamıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Gecede olan tüm hakem ve gözlemci hocalarımıza bir yılın stresinden birazda olsa uzaklaşalım düşüncesiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu yılki iftar yemeğine katılan bütün herkese teşekkür ederek şeref verdiniz” dedi.

15 Haz 2017 - 11:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.