Güvenç’ten tam destek sözü

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ile birlikte GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerini ziyaret eden Güvenç futbolcular ile yemek yedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ile birlikte GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerini ziyaret eden Güvenç, futbolcular ile yemek yedi.

Şanlıurfa Müteahhitler Derneği başkanı Mustafa Önal ile birlikte tesislere gelen Başkan Güvenç’i Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, 2. Başkan Mehmet Çavuş Genel sekreter Mahmut Saatcı ve yönetim kurulu üyesi Süleyman Aksu, Kulüp genel koorninatörü Hüseyin Dağ ve Teknik Direktör Cihat Arslan karşıladı.

Tesisleri bir süre gezen B.B.Başkanı Güvenç tesislerdeki eksikliklerin giderilmesi için Belediye yetkililerine talimat verdi.

Yönetim kurulu, Teknik heyet ve futbolcular ile yemekte buluşan Başkan Güvenç, yaptığı konuşmada Şanlıurfaspor’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

“Ne gerekiyorsa yapacağız”

Şanlıurfa’nın Türkiye’de en önemli iller arasında geldiğini anımsatan Güvenç, “Şuana kadar arzu ettiğimiz ilgili takıma gösteremedik. Ben her zaman söylerim marka bir şehire marka bir takım yakışır. Centilmen, top oynayan seyircisine umut veren bir takım mutlaka gerekir. Örnek vermek gerekirse Barcelona dünyanın en önemli kentlerinden biridir ama Barcelona takımı kentin önündedir. Türkiye’nin eksiği marka değerlerinin olmaması. Sporda ve futbolda da bu böyledir. Bu tesisi yaptık, ben inanıyorum ki buraya marka olan bir takım lazım. Buna emek vermemiz lazım. Kutsal bir görev sayıp bu takıma sahip çıkmak gerekir. Bu takımın Şanlıurfa’ya çok şey katacağına inanıyorum. 3 yıl öncesi şampiyonlukta neler olduğunu duymuşsunuzdur. Bu şehrin nasıl bir potansiyele sahip olduğunu öğrenmişsinizdir. İnanılmaz görüntülerin yaşandığını arkadaşlarımız sizlere anlatmıştır. Ben yürekten inanıyorum. Çok tecrübeli bir hocamız var. Çok samimi bir yönetimimiz var. Bizlerinde görevimizi yapmamız gerekiyor. Hocamız bazı eksikliklerden bahsetti. Bende çok üzüldüm. Bu hoca bunları hak etmiyor. Açıklıkla söylüyorum, ne gerekiyorsa yapacağız. Ben teşkilatı büyük ölçüde kurdum. Artık yavaş yavaş bizim bu işlere zaman ayıracak vaktimiz olacaktır. İnşallah bu sene emeğimiz boşa gitmeyecektir. Bu iş benim için bir önemliyse sizin için 10-20 önemli.

İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz

Futbolcuların sportif hayatlarında kendilerine çok iyi bakmalarını ve gelecekleri olan futbolda hata yapmamaları gerektiğini vurgulayan Güvenç, “Uykunuza beslenmenize çok dikkat etmelisiniz, Hocanızı dinlemeniz gerekiyor. Çok iyi bir teknik ekip var. İyi niyetli bir yönetimimiz var. İnşallah yeni bir sayfa ve yeni bir dönem başlatacağız. Yarında gelip Sivas maçını Kahramanmaraş’ta izleyeceğiz. Maç yemeğinde de birlikte olacağız. Sonrada tribünde olacağız. Sizlere inanıyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Allah yardımcınız olsun.

Yemekten sonra, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Cihat Arslan ile beraber tesisi gezen Güvenç, Tesiste var olan eksiklikleri yerinde gördü ve tamamlanması için talimat verdi.

#

25 Eyl 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.