Güneş, Şanlıurfaspor’un Son Durumunu Değerlendirdi

Şanlıurfaspor'un son zamanlarda yaptıkları transferler gönderdikleri oyuncular ve takım yöneticileri hakkında URFANATİK'e konuşan Şanlıurfaspor

Şanlıurfaspor’un son zamanlarda yaptıkları transferler, gönderdikleri oyuncular ve takım yöneticileri hakkında URFANATİK’e konuşan Şanlıurfaspor Futbol şube başkanı Maruf Güneş, Culio’nun transferi hakkında da konuştu.

Culio’nun transferi için konuşan Güneş “şimdilik Şanlıurfaspor yönetimi olarak, Culio’yu düşünüyoruz ancak, ücret konusunda tedirginliklerimiz var” dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor futbol şube başkanı Şanlıurfaspor için” Bu yıl bittikten sonra hocamızın raporu doğrultusunda mevcut takımımızda kalacak gidecek oyuncuların hesaplamasını yaptık ve hocamız bize bir rapor sundu. Kiralık iki oyuncumuz vardı. Onur Akbay ve Murat Kayalı’ydı. Onur Akbay’ı tekrar 1 yıllığına kiraladık, Murat Kayalı’yla da 2 yıllık sözleşme imzaladık.” şeklinde konuştu.

Şimdiye kadar 10 transfer gerçekleştirdik

Şanlıurfaspor’un yeni transferleri hakkında konuşan Güneş, şimdiye kadar yaptıkları transferlerin yanında 2-3 transfer daha gerçekleştireceklerini belirtti. Güneş konuşmasına şöyle devam etti “Şu ana kadar 10 transfer yaptık. Orduspor’dan Fevzi Elmas’ı aldık, Engin Aktürk, Ozan, Onur, Sedat Akçay, Sezar Badur, İsmail Haktan Odabaşı, Yusuf Yeşilmen, Yasin Avcı, Banahene’yi transfer ettik. Bunun haricinde 3 transfer daha olacak. Biz en iyi iskeleti oluşturmak için bu transferlere karar verdik. Takımın tecrübeli birkaç oyuncusu vardı, onları takımda tuttuk, Şanlıurfaspor’un iskeletini oluşturduk. Geriye kalan 3 transferimizi de takım adına olağanüstü işler yapabilecek oyuncular olmasını planlıyoruz.” dedi

Süper lige girmeyi hedefliyoruz

Yaptıkları transferlerle Süper lige geçmeyi hedeflediklerini söyleyen Güneş, Gönderdikleri oyuncuların federasyon kuralları gereği gönderdiğini savundu. Bu konuda Güneş “Gönderdiğimiz oyuncular federasyon kurallarıyla da ilgili biraz. Bu yıl federasyon 6+0+4 yabancı kuralını getirdi. Bu kural olunca bizim ligimizdeki biraz kabul üstü olan oyuncular, süper lige ihraç oldu ve yabancı oyuncular kendi ülkelerine döndü. Biz aldığımız oyunculara çok güveniyoruz, bu takımın bizi süper lige taşıyacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Alt yapımıza güveniyoruz

Şanlıurfaspor’un alt yapısına da değinen Güneş, şimdilik alt yapının çok iyi olmadığına ama ileriki zamanlarda çok güzel bir alt yapıya sahip olacaklarını belirtti. Güneş daha sonra sözlerine şöyle devam etti. “Alt yapımızdan 4 oyuncuyu kampa kattık. Bu dört oyunculardan ikisi bizim mevcut kadromuzda bulunacak. Şanlıurfaspor’un alt yapısından bugüne kadar düzgün bir oyuncu elde edemedik, elde ettiklerimizi de 1- 2 yıl içerisinde kaybettik. Alt yapıdaki hocamız çok başarılı çalışıyor. Uğur Büyükhatipoğlu bu konuda müthiş çalışmalar yapıyor, biz şimdi ekiyoruz, ilerde de biçmeyi planlıyoruz. Sağlam bir alt yapı oluşturacağımıza inanıyorum. Benim olmadığım dönemde Şanlıurfa belediye başkanı İbrahim Güllüoğlu Şanlıurfaspor için en iyisini yapacak, takımımızdaki 25 yöneticimiz de çok başarılı, Şanlıurfaspor’da hiç kimsenin yeri boşta kalmaz. Oyuncularımız da hocalarımız da ben burada yokken görevlerini en iyi şekilde yapacaklar ve Şanlıurfaspor için en iyisini yapacaklarından şüphem yok.”

Spor biraz da birlik işidir

Sporun birlik işi olduğunu söyleyen Güneş Şanlıurfalı vatandaşların bu takımın başarılı olacağına inanmalarını isterken, bütün ekibin birlikte hareket ettiğini ve hemşerilerinin desteklerine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Maruf Güneş “Birlik olduğumuz zaman, takımımıza güvendiğimiz zaman hiç kimse önümüzü alamaz ve çok daha ciddi başarılara imza atacağız” dedi. (Mehmet GÜLEBAK)

#

17 Tem 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.