Gümüş’ü Bakır’a Çevir Şampiyon Ol!

Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendikspor'u 4 farklı mağlup eden Şanlıurfaspor bu hafta kendi evinde oynayacağı lider Gümüşhane

Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta deplasmanda Pendikspor’u 4 farklı mağlup eden Şanlıurfaspor bu hafta kendi evinde oynayacağı lider Gümüşhane maçına kenetlenerek, zirveye çıkmak inin anda içti.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor bu hedefine ulaşmak için sadece 3 hafta kaldı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı İstanbul Pendikspor karşısında ilk yarıyı 1-0 geride tamamlamasına rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 4-1 kazanarak bu hafta oynayacağı zorlu lider Gümüşhane maçına odaklanmaya başladı.

Ligde 58 puanla lider Gümüşhanespor’un 2 puan gerisinde yer alan Şanlıurfaspor bu hafta kendi evinde oynayacağı Gümüşhanespor’u mağlup ederek zirveyi ele geçirmek istiyor.

URFASPOR ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKIYOR

Şanlıurfaspor ligin bitimine 3 hafta kala bu hafta kendi evinde oynayacağı Gümüşhane maçına şampiyonluk parolasıyla çıkacak. Son 3 haftaya girilirken, şampiyonluk yolunda adeta nefesleri kesen maçlara çıkacak olan sarı yeşilliler Gümüşhane maçını kazanarak son 2 haftaya avantajlı girmek için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz hafta Pendikspor karşısında yaklaşık 300 taraftar İstanbul’a gidip takımına destek vererek kazanılan maçta büyük pay sahibi oldular. Hafta sonu Pazar günü oynanacak olan Gümüşhane maçı seyircisi olmasına rağmen 30 bin taraftar stadyumun etrafını abluka altına alarak takımına destek vereceği bekleniyor.

URFASPOR ASLA SAHİPSİZ DEĞİL!

Şanlıurfaspor asla ve asla hiçbir zaman sahipsiz değildir. Geçtiğimiz yıllarda yapılan kongrelerde olduğu gibi her zaman takıma birinin sahip çıktığı bu yolda son 3 haftaya girilirken, Şanlıurfa’nın sahipsiz olmadığını Bakanımız, Milletvekillerimiz ve Bürokrasilerimiz devreye girerek haksız yere verilen seyircisiz oynama cezasını ortadan kaldıracaklarından hiç şubemiz yoktur.

Haydi Şanlıurfa bu hafa oynayacağımız lider Gümüşhane maçı öncesi kenetlenelim. Canımızdan çok sevdiğimiz Şanlıurfaspor’u şampiyonluğa taşıyalım.

SON 3 HAFTA MAÇIMIZ

Ligin bitimine 3 hafta kala Şanlıurfaspor 2 maçını evinde ve 1 maçını deplasmanda oynayacak. Ligin 32. Hafta maçında Şanlıurfaspor kendi evinde lider Gümüşhane maçını oynadıktan sonra, 33. Haftada Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda oynayacak. Ligin son hafta maçını Şanlıurfaspor Kahramanmaraşspor ile oynadıktan sonra sezonu tamamlayacak.

16 Nis 2018 - 14:31 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.