Gökmen; “Galibiyeti Koruyamadık”

PTT 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor deplasmanda oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını 2-1 kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

PTT 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor deplasmanda oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını 2-1 kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, “Lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Şanlıurfaspor deplasmanda lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 mağlup olduktan sonra ligdeki ilk yenilgini almanın üzüntüsünü yaşıyor. Şanlıurfaspsor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen maç sonrası ilk açıklamasını yaparak şunları dile getirdi, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aldığımız mağlubiyetin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Grubumuzun güçlü takımlarından olan İstanbul deplasmanında özellikle maçın ilk yarısında istediğimiz futbolu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Ancak ikinci yarıda arzu edilen futbolu sahaya yansıtamadık ve buna rağmen 1-0 öne geçmeyi başardık. Fakat bu skoru koruyamadık. Kötü bir performansla rakibe boyun eğdik. Kötü bir futbol oynanıldığının farkındayız. Teknik heyetimiz, bunun önlemlerini alacaktır. Biz bunu yol kazası olarak değerlendiriyoruz. Çünkü futbol üç neticeli bir oyundur. Hepimizin arzusu ve isteği bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılabilmekti; lakin bunu başaramadık.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz; Teknik heyetimiz ile futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Bir yenilgi aldık diye, bir kaza yaşadık diye teknik heyet ile futbolculara bu kadar eleştiri yapılmasını doğru bulmuyoruz. Bunun için morallerimizi bozmadan bundan sonraki maçlarımızı düşünmeliyiz. Lig uzun bir maratondur ve halen yolun başındayız. İnşallah Çarşamba günü evimizde oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor ve ardından deplasmanda karşılaşacağımız Fethiyespor maçlarını kazanarak bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Bu iki maçtan alacağımız 6 puanla yine zirveye oynayacağız. Lakin bu kötü günümüzde kenetlenmemiz lazım. Bu konuda da taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Küsmeden, darılmadan tüm taraftarlarımızın Tavşanlı Linyitspor maçına gelerek takımlarına büyük destek vermelerini bekliyoruz.

Bu arada İstanbul deplasmanında bizi yalnız bırakmayan başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik olmak üzere, Şanlıurfa Valisi Sayın Celalettin Güvenç’e, Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan’a, İstanbul’da bulunan hemşehrilerimize ve özellikle de Şanlıurfa’dan bu deplasmana gelerek takımlarına destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

#

16 Eyl 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.