Gökmen: “Artık puan kayıpları yaşamak istemiyoruz”

PTT 1. Lig'in 2. haftasında grubumuzun güçlü takımlarından Manisaspor'a konuk olduk. Bu maçtan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyorduk. En

PTT 1. Lig’in 2. haftasında grubumuzun güçlü takımlarından Manisaspor’a konuk olduk. Bu maçtan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyorduk. En büyük isteğimiz de Manisa maçını kazanarak 3 puanla tanışmaktı. Takımımız, bu maça da galibiyet parolasıyla hazırlanmıştı. Manisa’ya karşı üstün oynamamıza rağmen skoru değiştiremedik. Özellikle maçın ikinci yarısında bulduğumuz 4-5 net gol pozisyonlarından sonuç alamayınca sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık. Çok sıcak ve nemli havaya rağmen her iki takım oyuncuları da iyi oynadılar. Aldığımız bu bir puan kesinlikle küçümsenmemelidir çünkü her zaman deplasmanda alınan bir puan da çok önemlidir. Ama bundan sonra oynayacağımız maçlarda puan kayıpları yaşamak istemiyoruz.

Bu arada Manisa Valisi, Kulüp Başkanı ve Yönetimine, bize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Şanlıurfa’dan Manisa’ya gelerek takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok çok teşekkür ediyoruz.

Artık Manisaspor maçını geride bıraktık. Bundan sonra önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçını düşünüyoruz. İç saha avantajıyla Kahramanmaraşspor maçından galibiyetle ayrılıp 3 puanla tanışmak istiyoruz. Her ne kadar iki haftada dört puan kaybetmiş olsak bile, Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın önümüzdeki maçlarda bunları telafi edeceğine inanıyoruz. Sakatlığından dolayı iki maçtır takımla birlikte olamayan Banahane’nin de en kısa sürede takıma katılmasıyla gol yollarındaki sıkıntının da tamamen ortadan kalkacağını düşünüyoruz.

Öte yandan her zaman yanımızda desteğini gördüğümüz taraftarlarımızın Kahramanmaraşspor maçında da takımlarına destek olabilmek için tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. İnşallah taraftarlarımızın vereceği destekle sahadan mutlu ayrılan taraf biz olacağız.

#

28 Ağu 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.