GHSİM Fitness Salonu Halkın Hizmetinde

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren fitness salonuna her geçen gün talep artıyor.

11 Nisan Spor Kompleksinde yer alan Fitness salonu, genel kas gruplarına ve kardiyo egzersizlerine yönelik çeşitli kondisyon aletleri ile haftanın 6 günü vatandaşlara ücretsizhizmet veriyor. Ayrıca alt yapı sporcularına yönelik güç geliştirme ve dayanıklılık antrenmanları da takım Antrenörü eşliğinde spor salonunda gerçekleştiriliyor.

“GENÇLERE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, spora ve gençliğe imkanları ölçüsünde her türlü tesis, malzeme, maddi ve manevi desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Fitness salonunun her yaş grubuna ve her ihtiyaca hitap edebilecek kapasitede olduğunu vurgulayan İl Müdürü Keşküş, “Sağlıklı ve sağlam kalmak, kilo alımına dur demek ve egzersizi hayatının bir parçası yapmak isteyen herkesi salonumuzda spor yapmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın ve her branştan amatör spor kulübü sporcularının kondisyon çalışmalarını yapmaları için güzel bir alan olan fitness salonumuza talep her geçen gün artıyor. Amacımız, bu tarz faaliyetler ile ilgili ihtiyaçları karşılamak” dedi.

14 Kas 2017 - 12:10 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.