Gençlikspor Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Şanlıurfa'nın tek bayan futbol takımı olan ve ilimizi 3. Ligde gururla temsil eden Gençlikspor takımı Genç Kzılar ve Yıldız Kızlar şampiyonaları

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfa’yı Türkiye Kadınlar 3. Lig 7. Grupta temsil eden ve ligi 3. Sırada tamamlayan Gençliksporbayan futboltakımı mücadele edeceği Türkiye Şampiyonasına iddialı olduğu göründü.

Türkiye Futbol federasyonu tarafından düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonalarda yer almak için Genç Kızlar kategorisinde 110, Yıldız Kızlar kategorisinde ise 109 kulüp başvuruda bulundu.

Başvurularını eksiksiz belirtilen tarihlerde yerine getiren kulüplerin kategori ve il bazında sıralı listesi ise şöyle:

Adana idmanyurduspor, Adana Akdeniz Demir Spor, Adanagücü, Adıyaman beden eğitimi öğretmenleri ve spor, Ağrı birlikspor, Bayazıtspor, Fomget gençlik ve spor, Ankara metropol spor, Çankaya eğitim gençlik ve spor, Mengü spor, 1207 Antalya döşemealtı belediye spor, Konyaaltı gençlik ve spor, Yeni kemer belediye spor, Antalya 07 spor kulübü, 7 Eylül gençlik spor, Ortaklar gençlik ve spor kulübü, İncirliova belediyespor kulübü, Harb-işspor, Batman karşıyakaspor, Bozüyük halk eğitim gençlik ve spor, Bozüyük idmanyurdu spor, Kanalboyu nilüfer spor, Horozkent spor, Alpler gençlik ve spor, Denizli gençler gücü spor, Denizli genç ümitler spor kulübü, Makam spor kulübü, Amed sportif faaliyetler, Diyarbekir spor A.Ş. Düzce 81 İrem spor, Erzincan gençler gücü spor, Geçit belediyespor Çamlıca gençlik ve spor, Gazikentspor, Güneykentspor, Gaziantep karataş spor, Giresun sanayispor, Dereli çok programlı lise spor, Hakkarigücüspor Dörtyol belediyespor, Hatay sümerspor, Tavla gençlik spor, Hatay büyükşehir belediyesi gençlik spor, Hatay dumlupınarspor, 76 Iğdır spor, Isparta 32 gençlik ve spor, Beşiktaş A.Ş., Ataşehir belediye spor, Kireçburnu, Fatih Vatanspor, 51 Akdeniz Nurçelikspor, Dudullu, Kemer futbol kulübü, Sarıyer belediyesi, Pendik çamlık spor, Bakırköy zara, Bakırköy gençlikspor , Yeni levent konaklar spor, Silivri Alibey İstanbul Sapanbağları spor, Telsiz spor kulübü, Konak belediye spor, Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor, Elitspor, Ovacık gençlik ve spor, Yunuskent spor, Kayseri gençler birliği, Kayseri atletik spor, Anadolu yıldızları spor, Kocaeli harb-işspor, Konya idmanyurdu spor, Profesyonel eğitim merkezi spor, Konya yeşilyurt gençlik ve spor, Malatya bayanlar spor, Soma zaferspor ve gençlik, Manisa gençlerbirliğispor, Turgutluspor, Manisa Esnaf Gençlik ve Spor, Maraşgücü spor, K.Maraş Anadolu Gençlikspor, Nusaybin gençlik spor, Mezitli mercanlar spor, Tarsus Gençlerbirliğispor, Mersin camspor, Mersin Gençlerbirliği, Muş Yağmurspor, Muş Kartalspor, Muş Alpaslanspor, Soyaspor Gençlik, Rusumat-4 Gençlik ve Spor, Ünye gücü spor, Rize Yeşil çayspor, Ardeşenspor, Sakarya bayan futbol spor, İlkadım belediyesi yabancılar pazarı spor, Gülizar Hasan Yılmaz güz. san. spor lis. gençlik ve spor, Siirt Hasbey spor, Eruh Sağlıkspor, Sivas Gazi lisesi spor, Sivas milli piyango lisesi spor kulübü, Şanlıurfa Gençlikspor, Nuhspor, Tekirdağ gençlik hizmetleri ve spor, Toki ilköğretim okulu gençlik ve spor, Ufuk keleş gençlik spor, Erbaa gençlik spor, Denizüstü spor, Trabzon kardelen spor, Karadeniz Ereğli belediye spor, Zonguldak Gençlik Merkezispor

23 Haz 2017 - 08:15 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.