Gençlikspor Şampiyonadan Umutlu

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu 114 kulübün katılımıyla 16 - 21 Ağustos tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalarla tamamlandı.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu, 114 kulübün katılımıyla, 16 - 21 Ağustos tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalarla tamamlandı. Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında umutlu olan Şanlıurfa Gençlikspor rakibi geçtiğimiz sezon şampiyon olan Horozkentspor oldu

Şampiyonanın 2.eleme turu, 25 grubun birincileri ile en iyi puan ve averaja sahip 7 ikinci olmak üzere toplam 32 takımın katılımı ile oynanacak.

2. eleme turu müsabakaları tarafsız sahalarda 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Kazanan takımlar, 1 gün dinlendikten sonra bulundukları şehirde 3. eleme turu müsabakalarını oynayacak ve Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Finallerine gidecek 8 takım arasına girmeye çalışacak.

2. ve 3. eleme turu karşılaşmaları ile final müsabakaları tek maç eleme usulü ile gerçekleştirilecek. Müsabakalar 40'ar dakikadan 2 devre şeklinde yapılacak. Müsabakaların eşitlikle sonuçlanması halinde 10'ar dakikadan 2 uzatma devresi oynanacak. Eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması durumunda seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımların belirlenmesini sağlayacak.

09 Eyl 2017 - 08:58 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.