Gençlik Ve Spor Voleybol Takımı Yarı Finalde

Batmanda gerçekleşen Voleybol Anadolu Yıldızlar Ligi çeyrek final müsabakalarında kız ve erkek takımımız ikinci olarak yarı finale çıkmaya hak kazandı.

14-16 Şubat 2019 tarihleri arasında Batmanda düzenlenen Analig voleybol çeyrek final müsabakalarında bütün maçları kazanan Gençlik ve Spor kız ve erkek voleybol takımı Erzincan’da yapılacak olan Analig voleybol yarı finalde Şanlıurfa’yı temsil edecek.

“SPORCULARIMIZI VE ANTRENÖRLERİNİ TEBRİK EDERİM”

Erzincan’da 27-29 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Analig voleybol yarı final müsabakalarında Şanlıurfa’yı temsil edecek olan sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, sporcuların müsabakalara sıkı hazırlandıklarını ve başarılarıyla da bunu gösterdiklerini söyledi.

Sporcularıyla antrenmanlarını sıkı tutan Voleybol antrenörleri Mehmet Şibak’ı da tebrik eden İl Müdürü Alp, sporcuların Şanlıurfa’yı yarı finalde çok iyi temsil edeceklerine inandığını vurguladı.

HABER MERKEZİ

19 Şub 2019 - 14:59 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.