Gençlik Spor'dan Malatya Çıkarması

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının da 12 branşta katılacağı ve 23 İlden yaklaşık 3500 sporcunun katılacağı bu büyük

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının da 12 branşta katılacağı ve 23 İlden yaklaşık 3500 sporcunun katılacağı bu büyük organizasyon dâhilinde sporcular illerini temsil edecekler. Karnaval havasında geçecek bu spor organizasyonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplamda 137 kişilik kafileyle katılım sağlayacağı oyunlara şu branşlarda katılım sağlayacak; Atletizm, Atıcılık, Badminton, Masa Tenisi, Basketbol, Judo, Güreş, Taekwondo, Hentbol, Voleybol, İşitme Eng.(Futbol) ve Yüzme. katılacak iller ise;Ardahan,Adıyaman,Ağrı,Batman,Bingöl, Bitlis,Diyarbakır,Elazığ,Erzincan,Erzurum,Gaziantep,Hakkari,Iğdır,Kars,Kilis,Malatya,Mardin,Muş,Siirt,Şanlıurfa,Şırnak,Tunceli,Vangibi şehirlerden oluşuyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Ömer FarukŞirankonu ile ilgili bir açıklamasında "Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor OyunlarıGaziantepolarak yaklaşık 137 kişilk kafileyle katılacağız. İnşallah sporcularımızMalatya'dan iyi dereceler alarak dönecektir. Fakat sonuç ne olursa olsun tüm takımlarımızın centilmenlik içerisinde müsabakalarını tamamlayıp kazasız belasız memleketlerine dönmelerini yürekten dilemekteyim'' dedi.

#

20 Ağu 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.