Gençlik Spor Başarıya Doymuyor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne M.Hakan Keşküş' ün atanmasıyla birlikte başarılar çığ gibi büyümeye başladı.

14 – 20 Ekim 2016 tarihleri arasında Norveç’ de yapılan Büyükler Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonasında Şanlıurfasporcular şampiyonaya adeta damgasını vurdular. Şampiyonada 67 Kğ’da Yıldırım Oğuz şampiyon olup bayrağımızı göndere çektirerek Şanlıurfa’mıza ve Türkiye’mize büyük bir mutluluk yaşatmakla birlikte yine Şanlıurfalı sporcu Sezer Ağolday şampiyonada 54 Kğ’ da 2. oldu.

Başarının mimarı Milli Takım Teknik Direktörü Murat Alaltun. Norveç’in başkenti Oslo’da yapılan Büyükler Kick Boks Avrupa şampiyonasına 25 ülkeden 1300 sporcunun mücadelesiyle gerçekleşen bu önemli organizasyonda sporcularımızın yapmış olduğu büyük başarının mimarı oldu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan Keşküş yapmış olduğu açıklamada; "Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak halisane niyetle bütün ekibimizle beraber hummalı bir çalışmanın içerisindeyiz. Yüce Rabbime hamdolsun ki yapmış olduğumuz çalışmaların dönüşümünü almaktayız. 14 – 20 Ekim 2016 tarihleri arasında Norveç’ de yapılan Büyükler Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonasında Şanlıurfa’mızı ve Ülkemizi başarıyla temsil eden sporcularımızın gözlerinden öpüyorum, Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun hocamıza da ayrıca teşekkür ettiğini belirten Keşküş, gerçekten yoğun bir katılımın olduğu bu büyük organizasyonda Şanlıurfa’mızı başarıyla temsil ederek 67 Kğ’ da Yıldırım Oğuz şampiyon olarak Şanlı bayrağımızı göndere çektirerek bizleri gururlandırıp mutlu etmiştir. Bununla beraber yine Şanlıurfalı sporcumuz Sezer Ağolday da büyük bir başarıya imza atarak Avrupa kupası şampiyonasında 2. olarak bizleri sevindirmiştir. Çocuklarımızın yapmış olduğu bu büyük başarılar diğer sporcularımıza da rol model olacaklarının altını çizen Keşküş bu başarılarla yetinmeyeceğiz, sürekli daha nasıl iyisini yapacağız ve daha iyisini nasıl yapabiliriz anlayışı çerçevesinde çalışmalarımıza hummalı bir şekilde ara vermeden devam edeceğiz. Bu başarılı olan sporcularımıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Haliliye Belediyesine teşekkür ediyorum. Dedi.

24 Eki 2016 - 15:44 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.