Gençlik Merkezinden Çocuk Şenliği

Şanlıurfa Gençlik Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında engelli-engelsiz çocukları bir araya getirerek onlar için

Şanlıurfa Gençlik Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, engelli-engelsiz çocukları bir araya getirerek onlar için çok sayıda etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 24 Nisanda Şanlıurfa Gençlik Merkezi olarak Ahmet Yesevi Gençlik merkezimizde her yıl olduğu gibi bu yıl da zengin içerikli etkinlikler ve geleneksel oyunlarımız ile çocuklar keyifli vakit geçirerek hem eğlenecek hem diğer arkadaşları ile kaynaşma imkânı bulacaktır.

Yapılacak etkinlikler: Geleneksel çocuk oyunları (Halat çekme, Gülle(misket), Deleme(topaç), Uzuneşek, İp atlama, Mangala, Yakan top, İstop, Mendil kapmaca), Halk Oyunları, Yüz Boyama, Uçurtma şenliği, Çeşitli spor oyunları, Palyaço ve Modern dans topluluğu gösterisi ile kutlanacaktır.

Konu hakkında açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ “Şanlıurfa’da böyle güzel ve kapsamlı etkinlikler bir arada ilk defa Gençlik Merkezimiz tarafından Ağ Organizasyon sponsorluğuyla hazırlanmıştır. Rehabilitasyon merkezinden de engelli gençlerimizin katılacağı bu organizasyona tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

#

21 Nis 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.