Gençlik hizmetleri binası hummalı çalışma

Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü il hizmet binası inşaat çalışmaları son surat devam ediyor. Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor

Gençlik hizmetleri binası hummalı çalışma
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü il hizmet binası inşaat çalışmaları son surat devam ediyor.

Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü binası 11 Nisan alanın yıkılmasıyla birlikte mevcut hizmet binası olarak eski Şanlıurfa Ticaret odasını taşındı. Yapılan ihale ile Gap Arena stat yanında Gençlik hizmetleri il binası yapımına başladı son sürat devam eden inşaat hakkında yetkilerden alınan bilgiler göre 3 katlı olacak il hizmet binası 2014 sonunda bitilmesi planlanıyor.

#

15 Şub 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.