Gençliği Nadasa Bırakma

Toplumsal Barışı Sağlama ve Madde İle Mücadele ve Gençliği Topluma Kazandırma Derneği Başkanı Dr. Feridun Öncel Şanlıurfa'nın sorunlarıyla

Toplumsal Barışı Sağlama ve Madde İle Mücadele ve Gençliği Topluma Kazandırma Derneği Başkanı Dr. Feridun Öncel, Şanlıurfa’nın sorunlarıyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Dr. Feridun Öncel’in “Gençliği Nadasa Bırakma” başlığıyla kaleme aldığı yazı şöyle;

Uzun bir süredir gelişimini ve kalkınmasını tamamlamış modern toplum analizlerimize kalkınmaya en büyük ve kalıcı sermaye olan gençliğe yaptıklarını gördük.

Hep konuşuruz,Şanlıurfa’nın sorunları nasıl çözülecek ?Çözümler tatlı vaatler kalır.Katmerleşmiş olan bu sorunları çözmek gelişimde,kalkınmada sıçrayıcı hamleleri yapmanın zamanı geldi ve geçti de.

Sorunlarımızı makyajla vaya geçici pansumanlari yöntemlerle çözmemiz,mümkün değildir.Korkmadan cesur bir yürekle,çıplak bir gözle geleceğin inşasının temel taşları olan gençliğimizle buluşmalıyız.Onları köhne karanlık yerlerden çekip bilimin ve ilimin ışığından faydalanabileceği alanlara getirelim…

Zamanlarını verimli geçirebilecekleri gençlik merkezleri spor kompleksleri ,eğitimlerine yardımcı olabilmek için destekleyici etüt merkezleri ,mesleki alanda vasıflandırmak için,meslek edindirme kurslarının açılması,çok büyük ve zahmetli bir lutuf olmasa gerek bu insanlara!!,

Gençlikten ve sorunlarında uzak durmak veya sorunların çözümünü zamanın akışına yaymak,gelişimden barıştan asayişten uzak kalmak demektir. Sorunları çözülmüş bir gençlik bilim ve ,ilimle donatılmış bir gençlik yarının aydınlık ve barış içerisinde yaşayan bir toplumun teminatıdır.

#

19 Oca 2015 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.