Gençlerden, Kardeşlik Ve Spor Turnuvalarıyla Birlik Ve Beraberlik Dersi

Gençlik ve Spor Bakanlığı 9 ilde Kardeşlik ve Spor Turnuvaları düzenliyor. Turnuvalar kapsamında Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

Sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücü kullanılarak bölge halkının bireysel ve toplumsal gelişiminin sağlanması, sporun yaygınlaştırılması ve spora olan ilginin arttırılmasının hedeflendiği “Kardeşlik ve Spor Turnuvaları”na 3 Ağustosta start verildi.

Bisiklet, Badminton, Sokak Basketbolu ve Plaj Voleybolu’nun yer aldığı turnuvaların ilki 3x3 stretbaal Kardeşlik Basketbol turnuvasıyla 5 Ağustos Cumartesi günü yapıldı.

Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’nın açılış törenine; Gençlik ve Spor Daire Başkanı Rasim Arı, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Spor Şube Müdürü Murat Önen, Bilgi İşlem, Arge ve Proje Şube Müdürü Abuzer Çiftçi, Personel Şube Müdürü İbrahim Halil Alp, Tesisler ve İşletmeler Şube Müdürü Emrah Yaşar, Okul Sporları Şube Müdürü Murat Bağış, Antrenörler, gençler ve vatandaşlar katıldı.

GENÇLER ŞOV YAPTI, VATANDAŞ HAYRAN KALDI

Novada Park Alışveriş merkezinde yer alan Basketbol sahasında yapılan 3x3 stretbaal Kardeşlik Basketbol turnuvasına 155 genç katılım gösterirken vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Sokak basketboluyla adeta şov yapan gençler izleyenleri hayran bırakırken alkış yağmuruna tutuldu.

“GENÇLER BİRLİK VE BERABERLİK DERSİ VERDİ”

Gençlerin spora olan ilgisini artırmak, birlik ve beraberliğin gücünü, takım olmanın önemini vurgulamak amacıyla sürekli yeni etkinliklere imza atıklarını aktaran Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, gerçekleştirilen 3x3 stretbaal Kardeşlik Basketbol turnuvasıyla gençlerin adeta birlik ve beraberlik dersi verdiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kardeşlik ve Spor turnuvalarının büyük önem arz ettiğini belirten İl Müdürü Keşküş, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız sağlıklı bir gelecek için gençlerimize yönelik birçok güzel projeye imza atıyor. Bu projelerden biride ‘Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’ 9 ilde gerçekleştirilen bu turnuvalarla gençlerimiz birlik olmayı ve kardeşlik duygusunu pekiştiriyor. Bizler sadece sporla değil her anlamda gençlerimizle birlikteyiz. Turnuvalara katılan tüm gençlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı 3x3 stretbaal Kardeşlik Basketbol turnuvasıyla gençler birlik beraberliğin gücünü sergilerken turnuvalar 10 Ağustos Perşembe gününe kadar farklı spor branşlarıyla devam edecek.

07 Ağu 2017 - 14:25 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.