Gençlerbirliği lideri tek golle devirdi

Şanlıurfa 1. Amatör kümede mücadele eden Gençlerbirliği kendi evinde oynadığı lider Bozovagücü takımını 1-0 mağlup ederek haftaya damgasını vurdu

Şanlıurfa 1. Amatör kümede mücadele eden Gençlerbirliği kendi evinde oynadığı liderBozovagücütakımını 1-0 mağlup ederek haftaya damgasını vurdu
Şanlıurfa Gençlerbirliği takımını haftaya damgasını vurdu. 1. Amatör küme (B) grubu ekiplerinden Gençlerbirliği takımı lider Bozovagücü takımını kendi evinde 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. GAP Arena 2 nolu sahasında oynanan Gençlerbirliği ile Bozovagücüspor mücadelesinde futbol adına her şey vardı. Maçı yöneten tecrübeli hakemlerimizden Mehmet Uğur Alptekin kendine yakışan bir müsabakaya daha imza attı. Bu kritik müsabakada Gençlerbirliği takımı saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak maçı 1-0 kazanmasını bildi.

10 Oca 2017 - 16:10 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.