Genç ve Yıldız Kızlar 2. Tur kura çekimi yapıldı

Batman'da oynanan Yıldız kızlarda Türkiye şampiyonasında destan yazan ve namağlup şampiyon olan Şanlıurfa Gençlikspor 12-13 Temmuz'da tarafsız

Batman’da oynanan Yıldız kızlarda Türkiye şampiyonasında destan yazan ve namağlup şampiyon olan Şanlıurfa Gençlikspor 12-13 Temmuz’da tarafsız sahada oynanacak olan 2. Tura hazırlanıyor

2014 Genç Kızlar ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonaları'nın kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beylerbeyi'ndeki binasında kulüp temsilcileri ve TFF yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 2014 Genç Kızlar ve Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonaları'nda takımlar 2.ve 3.turda karşılaşmalarını tek maç eleme usulünde oynayacak.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 2. ve 3. tur maçları 5-6 Temmuz tarihlerinde, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 2. ve 3. Tur maçları ise 12-13 Temmuz tarihlerinde tarafsız sahalarda yapılacak. Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası finalleri ise 19-20 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Finallerin oynanacağı yer daha sonra açıklanacak.

YILDIZ KIZLARDA ŞANLIURFA ŞAMPİYON OLMUŞTU

Yıldız Kızlar Türkiye futbol şampiyonasında Şanlıurfa Gençlikspor, Muşspor, Siirtspor ve Hakkarispor’un yer aldığı grupta Gençlikspor şampiyon olmuştu.

Batman İlinde oynanan Türkiye Yıldız Kızlar futbol şampiyonasında Şanlıurfa Gençlikspor ilk maçta grubun güçlü ekiplerinden Hakkarispor’u zorda olsa 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetine imza attı.

Şanlıurfa Gençlikspor Hakkarispor karşısında aldığı galibiyetin sevinciyle Muşspor maçına çıkarak adeta destan yazdı. Maç boyunca Muşspor’a pozisyon vermeyen Şanlıurfa Gençlikspor takımı Muşspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etmesini bildi.

Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonasında bütün dikkatleri üzerine çeken Şanlıurfa Gençlikspor üçüncü maçında Sirrtspor ile karşılaştı. Gol düellosu altında geçen mücadeleyi Şanlıurfa Gençlikspor son dakikalarda bulduğu gollerle maçı 3-2 kazanarak grubunda şampiyon oldu.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında namağlup olarak şampiyon olan Şanlıurfa Gençlikspor futbol takımı Şanlıurfa’ya şampiyonluk kupasıyla döndü.

YILDIZ KIZLAR 2. TURU TARAFSIZ SAHADA OYNANAK

Şanlıurfa Gençlikspor Yıldız Kızlar Türkiye futbol şampiyonasında büyük başarılara imza atarak kendi bölgesinde şampiyon oldu. Türkiye Futbol federasyonu tarafından çekile kura sonucunda Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonası 12-13 Temmuz 2014 tarihlerinde tarafsız sahada oynanacağına karar verdi.

Şanlıurfa Gençlikspor bayan futbol takımı sorumlusu Mustafa Abak, Batman’da olduğu gizi 12-13 Temmuz’da oynanacak olan Türkiye şampiyonası 2. Tur maçında aynı başarıyı göstererek yolumuza devam edeceklerini söyledi.

#

03 Tem 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.