Galatasaray Başakşehir'de Ağır Yaralandı

Spor Toto Süper Ligin 12. hafta maçında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir'e 5-1 mağlup oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi Medipol Başakşehir oldu. Karşılaşmanın 14. dakikasında Emmanuel Adebayor ile etkili gelen Abdullah Avcı'nın öğrencileri aradığı golü bulamadı.
Galatasaray ilk 15 dakikada kanat varyasyonları ile etkili olmaya çalıştı fakat Başakşehir defansını geçmeyi başaramadı.
FERNANDO CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Fernando 20. dakikada sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu Süper Ligin 13. haftasında oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.
AÇILIŞI BAŞAKŞEHİR YAPTI

Mücadelenin 25. dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya Medipol Başakşehir'in başarılı defans oyuncusu Attamah mükemmel yükseldi ve düzgün bir kafa vuruşuyla takımını Galatasaray karşısında 1-0 öne geçirdi.
ABDULLAH AVCI VE TUDOR TARTIŞTI

Karşılaşmanın 25. dakikasında Attamah'ın attığı golden yaklaşık bir dakika sonra saha kenarında kısa bir arbede yaşandı. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor arasında tartışma yaşandı. Teknik heyetletlerinin ve dördüncü hakemin araya girmesi ile tartışma çok büyümeden sonlandırıldı.
ADEBAYOR GALATASARAY'I BOŞ GEÇMEDİ

42. dakikada Edin Visca'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Emmanuel Adebayor mükemmel yükseldi ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'in evinde 4-0 kazandığı maçta Togolu golcü Galatasaray ağlarına 3 gol atmıştı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Medipol Başakşehir'in 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu.
GALATASARAY'IN EN GOLCÜSÜ GOMİS YİNE SAHNEDE

Galatasaray 56. dakikada Gomis ile bulduğu golle farkı 1'e indirdi. Sol kanattan yapılan ortayı N'Diaye arkaya çevirdi. Galatasaray'ın golcüsü bu pozisyonda Volkan Babacan'ı avladı ve durumu 2-1'e getirdi.
GALATASARAY'IN SEVİNCİ 3 DAKİKA SÜRDÜ

Medipol Başakşehir ağlarında gördüğü golün şokunu erken atlattı. Ev sahibi ekip 58. dakikada Adebayor'un attığı golle durumu 3-1 getirmeyi başardı.
ADEBAYOR HAT-TİRCK YAPTI

Karşılaşmanın 75. dakikasında Elia Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon'un müdahalesi ile yerde kalınca Ali Palabıyık beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Emmanuel Adebayor Muslera'nın solundan topu ağlarla buluşturdu. Togolu yıldız geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Galatasaray karşısında yeniden hat-trick yapmayı başardı.
PERDEYİ KERİM FREİ KAPATTI

Maçın son golü Kerim Frei'den geldi. Oyuna sonradan dahil olan Kerim 89. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve yerden sert şutu ile Muslera'yı avlamayı başardı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Medipol Başakşehir sahadan

5-1

galip ayrıldı.

19 Kas 2017 - 00:18 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.