Futbolculardan Teröre Lanet Pankartı

Viranşehir'deki futbol turnuvasında öğrenciler teröre lanet mesajı içeren pankart ile sahaya çıktı.

Viranşehir'dekifutbolturnuvasında öğrenciler, teröre lanet mesajı içeren pankart ile sahaya çıktı.

Şanlıurfa'nınViranşehirilçesinde Dikme Ortaokulu ve İsmet öztop Ortaokulu arasında oynanan yıldızlarfutbolturnuvası öncesinde futbolcular, teröre lanet mesajı içeren pankartla sahaya çıktı. Müsabaka sonrası açıklama yapan İsmet Öztop Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şefik Direk "Bu kalleşçe yapılan terör saldırısına duyarsız kalamazdık. Bu nedenle böyle bir pankartla sahaya çıkma kararı aldık. Öğrencilerim terör örgütüne en iyi cevabı açtıkları pankartla vermişlerdir" diye konuştu.

23 Şub 2017 - 17:01 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.