Futbolcular Turnuvaya Renk Kattı

TED Şanlıurfa Kolejinin düzenlemiş olduğu turnuvaya katılan Şanlıurfaspor futbolcuları turnuvaya katılarak büyük destek verdiler

TED Şanlıurfa Koleji, 1. Futsal Cup Turnuvası ile önemli bir spor etkinliğine daha imza attı. Şanlıurfasporlu futbolcuların da destek verdiği turnuva, renkli görüntülere sahne oldu.

Salon futbolu olarak bilinen ve genel olarak futbola benzese de kendine özgü kuralları bulunan bir spor dalı olan futsalı Şanlıurfa'da yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen turnuvaya, TED Şanlıurfa Koleji ile birlikte Molla Gürani Ortaokulu ve Kızlar Ortaokulu katıldı. Okulun spor salonunda gerçekleştirilen turnuvada takımlar, birbirlerine üstünlük sağlayabilmek için yoğun mücadeleler verdi.

Futbolculara teşekkür plaketi

TFF 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Mertcan Çam ile Etiyopyalı golcü Amin Askar, salonda öğrencilere destek vererek, turnuvaya renk kattı. Futbolcular, turnuva sonunda öğrencilere madalyalarını verdi. TED Şanlıurfa Koleji Kurucu Temsilcisi Aysun Çakmaklı ve Okul Müdürü Arif Kemal Şamat da desteklerinden dolayı Mertcan Çam ve Amin Askar'a teşekkür ederek, plaket verdi.

Çocuklar spora, sanata teşvik edilmeli

Öğrencilerin ders dışında kendilerini geliştirebilecekleri aktivitelere katılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Kurucu Temsilcisi Aysun Çakmaklı, "Çocukları spora, sanata teşvik ederek, onların hem bedensel hem zihinsel hem de sosyal açıdan gelişmelerini sağlamalıyız. Okulumuzun düzenlediği sportif etkinliklerin temel amacı bu. Bu tür etkinliklerimiz sporun başka alanlarında da devam edecek. Ben bu organizasyonun düzenlenmesine emeği olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve turnuvada bizlerin yanında olan Şanlıurfasporlu futbolcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Geleneksel hale getireceğiz

Okul Müdürü Arif Kemal Şamat ise, bu yıl ilki gerçekleştirilen üçlü futsal turnuvasını geleneksel hale getireceklerini belirterek, "Her yıl bu tarihlerde farklı iki devlet okulunu davet ederek turnuvamızı gerçekleştireceğiz. Burada hedefimiz, okulumuz ile devlet okulları arasındaki bağı kuvvetlendirmek ve öğrencilerimizin kaynaşmasını sağlamak. Genelde ise sporla iç içe, iletişimi kuvvetli, sağlıklı ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir" diye konuştu.

22 Nis 2017 - 09:58 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.