Futbol sezonun centilmenlikle bitmesi için dua ettiler

Şanlıurfalı hakem ve gözlemciler 2014-2015 futbol sezon açılışın yaptı. Hakem ve Gözlemciler sezon açılışı sonrası tarihi balıklıgöl'ü

Şanlıurfalı hakem ve gözlemciler 2014-2015 futbol sezon açılışın yaptı. Hakem ve Gözlemciler sezon açılışı sonrası tarihi balıklıgöl'ü gezip kutsal balıklara yem atıp 2014-2015 futbol sezonu centilmenlik içinde geçmesi için dua ettiler.

Şanlıurfalı hakemler ve gözlemciler 2014-2015 sezonunu Gap arena stadın ek sahasında yapılan törenle açılışı yapıldı. açılışa Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, dernek üyeleri Osman Avcı, Kudusi Müftüoğlu, Yunus Yıldırım, Ertem Atasoy, Süleyman Abay, Yusuf Emre, Zafer Korukmaz, Şanlıurfa il hakem kurulu başkanı Halil Baylan komite üyeleri hakem ve gözlemciler katıldı.

Hakem ve Gözlemci sezon açılışı için Şanlıurfa'ya gelen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin (TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı dernek üyeleriyle birlikte tarihi balıklıgöl platosunu gezerek kutsal balıklara yem atıp 2014-2015 futbol sezonu centilmenlik içinde geçmesi için dua etti.

#

18 Eyl 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.