Firkan Tüysüz Stadyumu BAL Ligine Hazırlanıyor

Siverek Belediyesi Fen İşleri ekipleri geçen sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselen Siverek Belediyespor'a ait Firkan Tüysüz stadyumunda

Siverek Belediyesi Fen İşleri ekipleri geçen sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselen Siverek Belediyespor’a ait FirkanTüysüzstadyumunda iyileştirme çalışmalarına başladı.

Bölgesel Amatör Liginin başlamasına az bir süre kala ekipler saha içi düzenleme ve tribün bölgesinde beton çalışmalarına başladı.

Yapılan beton ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları kaydetti.

’’Geçen sezon takımımız BAL ligi ne yükseldi şampiyon oldu ilçemizin gururu ve onurudur stadımızın çevre düzenlemesi, altyapısı, tribün onarım ve beton dökme çalışmalarına başladık. İnşallah bu sezonda takımımız iyi bir yere gelir şampiyon olur, çalışmalarımız lige başlanmadan bitirilecektir, takımımız daha modern bir stadyumunda mücadele edecektir, yapılan bu çalışmaların sporsever halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dileriz’’

15 Eyl 2017 - 11:39 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.