“Fenerbahçe Bizi Ev Sahibi Yaptı”

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Kupası eleme müsabakasında Fenerbahçe'yı saf dışı bırakan Pendiksporlu futbolcularla köşe yazarımız Aziz Atlı

O tarihte Pendispor’un gol silahı Mustafa Ateş Fenerbahçe’yı kupada elediklerini Urfanatik’e anlattı.

Pendikspor golcü futbolcusu Mustafa Ateş, Fenerbahçe ile oynadıkları kupa maçını şöyle anlattı, “1999-2000 sezonunda Türkiye Kupasında Pendikspor Fenerbahçe ile eşleşti. Herkes Fenerbahçe’yi turu geçeceğinin emindi. Maç günü geldi çattı. Soyunma odasına gelen başkanımız bize aynen şunu söyledi. “Fenerbahçe’yi yenerseniz sizlere söz veriyorum birer daire vereceğim.

Biz sadece çıkıp maçımızı oynadık, ama gerçekten çok iyi mücadele ettik ve Fenerbahçe’yi 2.1 yenerek kupada saf dışı bıraktık. Tabi Fenerbahçe gibi büyük bir takımı yenmek kolay değildi biz bunu başardık.

İşin diğer tarafı bizim başkanın bizlere vermiş olduğu söz yani daire verecekti. Sağolsun sözünde durdu Belediyenin yardımcı olması ile beraberinde bütün arkadaşlara hak ettiğimiz Maçin galibiyet primi olan daireleri aldık” dedi.

Tabi Fenerbahçe galibiyeti bizleri sevindirirken öte yandan çıkan olaylar bir hayli üzücü şeylerin yaşanması konusunda üzüldüklerini dile getiren Ateş, ”Kupa maçlarının havası çok farklı yani her takım bir birini yenebilir.

Taraftarların o anda futbolculara saldırması bizleri çok üzdü. Çünkü Fenerbahçe bu ülkenin önemli takımlarından biridir. Biz gerçekten çıkan olayla karşısında çok üzüldük. Allah Fenerbahçe’den razı olsun bizi ev sahibi yaptılar” dedi.

İŞ

TE FENERBAHÇEYİ YAKAN 5 FUTBOLCU

Fenerbahçe’yi Türkiye Kupasında saf dışı bırakan Pendikspor’u 5 silahşor Aydın Bayar, Murat Şengül, Mustafa Ateş, Ali Kıbıç ve Hüseyin Sunar o günleri hiç unutmayacaklarını söylediler. Allah Fenerbahçe’den razı olsun bizleri ev sahibi yaptıklarını söyleyen Pendihspor’un 5 silahşoru Aydın Bayar, Murat Şengül, Mustafa Ateş, Ali Kıbıç ve Hüseyin Sunar, “Futbolun sürpriz sonuçlara gebe olduğunu bir kez daha yaşandı.

Maç oynanmadan kesinlikle kazanılmaz olduğunu Pendikspor olarak herkese gösterdik. Kimse rakibini asla küçük görmesin. Allah Fenerbahçe’den razı olsun. Onlar olmasaydı biz ev sahibi olamazdık” dediler.

14 Haz 2017 - 09:24 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.